cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder


Foto: Claus Hansen

Lokal nyt

Trængsel i Nørreballe

Bilister skal i øjeblikket afse ekstra tid til at komme igennem rundkørslen - afhængig af hvad tid på døgnet, man passerer.
11. september 2018 kl. 19:10 Af John Karlsen

Annonce

Bilister, der i denne uge skal gennem Nørreballe, skal alt efter tidspunkt på døgnet afsætte ekstra tid til at passere rundkørslen, hvor Koholtvej og Østofte Gade mødes med Vestre Landevej.

- Der er ingen tvivl om, at det er en meget trafikeret vej, siger Carsten Skude Larsen, der for Lolland Forsyning er projektleder på etableringen af fjernvarme i byen.

Han skønner, at det for bilisterne tager 10 til 15 minutter at passere rundkørslen, hvor der er opsat lysregulering for at få trafikken til at glide bedste muligt.

I øvrigt henviser Carsten Skude Jensen til, at der er mulighed for at komme uden om stedet via Østofte Møllevej og Erikstrupvej.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sygehusene yder over evne 21. juli 2019 kl. 22.30

AF: MARTIN WOUTERS

stormøde mellerm… 21. juli 2019 kl. 08.57

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

Annonce