cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Det er nu bekræftet, at Aalholm Slot i Nysted er solgt.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Aalholm Gods og Slot solgt

For en uge siden blev omtale af et salg afvist - nu bekræfter familien Husted-Andersen, at salget er en realitet.
01. november 2019 kl. 11:40 Af David Arnholm

Annonce

AALHOLM Efter en "længerevarende og velovervejet beslutningsproces" har familien Husted-Andersen solgt Aalholm Gods med tilhørende slot og 3.900 hektar skov og jord. Det oplyser godset til Folketidende.

Køberen ønsker at være anonym, og salgsprisen offentliggøres ikke, men handlen sker som en virksomhedsoverdragelse. Det betyder, at driften og samtlige medarbejdere fortsætter under det nye ejerskab.

Så sent som for en uge siden skrev Folketidende om en mulig handel, men det blev afvist fra flere sider - blandt andre af mægler Asger Olsen, der tidligere har stået for salget af en række af Aalholms skove. Men i går, torsdag, faldt handlen på plads, oplyser han nu.

- Sådan noget foregår altid i diskretion, og det er selvfølgelig ikke noget, der sker fra den ene dag til den anden. Det er en stor proces at sælge et af Danmarks største godser, og der er mange følelser involveret. Det er ikke kun penge, overhovedet ikke, siger han.

Familien Husted-Andersen har ejet Aalholm Gods siden 1995, og det glæder familien, at køberen vil køre Aalholm Gods samlet videre, således at godset bevares og sikres som en af Lollands største og mest markante historiske jordbrugsejendomme.

Læs også historien fra 24. oktober: "Aalholm afviser rygter om salg"KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce