cookie-og-privatlivspolitik
Mekaniker Kenneth Danielsen har hovedet nede i en varebil på værkstedet hos Autocentro, der beskæftiger i alt seks mekanikere
Mekaniker Kenneth Danielsen har hovedet nede i en varebil på værkstedet hos Autocentro, der beskæftiger i alt seks mekanikere
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Mærker trafikken stiger

- Vi tilbyder det samme som hidtil, siger direktør Jimmy Nielsen, Autocentro, samtidig med, at han skæver til mulighederne under Femern-byggeriet.
12. juni 2020 kl. 14:19 Af John Karlsen

RØDBYHAVN - Jeg kan se, hvordan trafikken er steget bare indenfor de seneste måneder - lige foran forretningen.

Det siger direktør Jimmy Nielsen, Autocentro, og ude på Færgevej bekræfter arbejdet med at etablere lyskryds, at byggeriet af tunnelen til Tyskland er ved at tage fart, og at der bliver gjort klar til mere trafik.

Den øgede aktivitet, med placering kun et par kilometer fra byggepladsen, giver nogle muligheder, som virksomheden gør sig klar til at udnytte - uden på forhånd at skrue forventningerne for højt op.

Udgangspunktet er et igangværende værksted med seks mekanikere og samlet godt 20 ansatte. Dertil status som autoriseret Fiat-værksted og leverandør af varebiler til erhvervslivet.

- Og vi sælger personbiler fra Fiat og Kia - vi henter bare demobiler fra Autocentros afdeling i Nykøbing, fortæller Jimmy Nielsen.

Annonce

Han ærgrer sig naturligvis over, at Autocentro har måttet opgive sin status som autoriseret forhandler af personbiler i et Rødbyhavn, hvor antallet af indbyggere er faldet dramatisk over de senere år.

- Men vi tilbyder stadig det samme, siger Jimmy Nielsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

AF: JESPER LORENTZEN

Biodiversitet og vejkanter 03. april 2021 kl. 19.00

Annonce

ANNONCE