Annonce
Motor

SPACE STAR TJEKKET AF CHAT-GPT

Lars Jørgensen er ikke helt utilfreds med chat-robottens konklusioiner - og han sælger en del Space Star for tiden. Foto: Daniel Brøns
Den nye Mitsubishi Space Star sælger utroligt godt for tiden. Men den rider også på ryggen af en succes fra mange varianter, der har været udviklet gennem tiden. Vi har spurgt Chat-GPT robotten hos OpenAI om bilens omdømme gennem historien.

MOTOR: Kunstig intelligens er i dag blevet en reel mulighed for at søge viden på nettet, og spørger man chat-robotten Chat-GPT om årsagerne til, at Mitsubishi Space Star er blevet så populær, så peger den på mange af de nedarvede fordele, der har været gældende altid – og som gælder den dag i dag. Blandt andet brændstof-økonomi, manøvredygtighed, pris-sætning og pålidelighed. Robotten ser også, at der er ret meget plads i bilen – og et ret godt niveau af sikkerhed til prisen.

”Samlet set er Mitsubishi Space Star en fantastisk bil for dem, der ønsker et overkommeligt, brændstoføkonomisk, pålideligt og let vedligeholdt køretøj, der tilbyder et rummeligt interiør og avancerede sikkerhedsfunktioner,” konkluderer chatrobotten afsluttende ud fra sin ret omfattende viden, der bygger på alt indhold på nettet fra det begyndte – og indtil 2021. Til det skal siges, at robotten har en tendens til at være ret positiv i sine formuleringer.

Men beder man robotten grave i ulemperne også, så peger robotten i sagens natur på, at pladsen er begrænset – samt at bilen ikke har så meget kraft, da motoren er relativt lille. Endelig skal man vide, at bilen historisk ikke har været oplagt for dem, der vil have luksus og masser af teknisk udstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Støj nævnes også af robotten, hvilket er ret normalt for mindre biler i den lave ende af pris-skalaen.

Man kan også bede robotten fortælle om alle de journalist-tests, der har været indtil 2021. Og her opsummerer robotten, at tests generelt er positive – og grundlæggende peger på de samme fordele og ulemper som i de generelle beskrivelser. Nogle biljournalister mener desuden, at bilen kunne have et smartere interiør og lidt bedre affjedring.

Og fra Vester Ulslev kan Mitsubishi-forhandler Lars Jørgensen oplyse, at nogle af robottens konklusioner lever videre i den nyeste udgave, der for nylig er landet i Danmark.

Men han mener, at bilen er blevet endnu bedre.

- Folk køber især bilen, fordi den regnes for at være ekstremt pålidelig. Og så har man siden 2021 forbedret en række ting. Det gælder blandt andet lydisoleringen, der er opdateret flere steder, siger han og understreger, at udstyrsniveauet også er blevet bedre.

- Vælger man udgaver med et infotainmentsystem, så får man nyeste standard, der kan integreres med alt det nye, som din mobiltelefon kan levere, siger bilforhandleren, der finder det interessant, at man som forbruger kan bruge en chatrobot til at få vejledning til sit bilkøb.

- Det betyder jo, at det er nemmere at finde informationer, inden sit køb. Men allervigtigst er det, at man kommer ind og prøver bilen, som mange jo også vælger, fordi der kan fås automatgear og plads til fem personer. Det er meget sjældent, at en prøvetur ikke resulterer i et salg, siger han.

Bilen koster fra 129.000 kroner og opefter.

  • Lars Jørgensen er ikke helt utilfreds med chat-robottens konklusioiner - og han sælger en del Space Star for tiden. Foto: Daniel Brøns
Annonce
Annonce
Annonce
Guldborgsund

Snart flytter de ind i den gamle Tøjeksperten: Skaber fremtidens butik

Lokal nyt

Vildt: Lokale får halv milliard tilbage i boligskat

Lokal nyt

Langt fremme på landsplan: Så ofte flyver lægehelikopteren til Sydhavsøerne

Vejret

Våd weekend på vej - lørdag kan give store mængder regn

Guldborgsund

Stolt revydirektør: - Jeg tænker, at den er hjemme

Politik

Bøllebank til de andre borgmestre! Sikrede sig Folkemøde-hattrick

Guldborgsund

Kæmpe kendis-træf før stor premiereaften

Sport

Sådan starter de lokale talenter ved cykelløb i Nakskov og Nysted

Sport

Cykelfest i weekenden - Stor DM-generalprøve i Nakskov og Nysted

Sport

Emma fra Lolland ror sig direkte i finalen ved EM

Samfund

Alarmselskaber opkrævede ulovlige gebyrer

112

Bedste ven til 33-årig tiltalt kendte 13-årig pige, der blev bortført

Guldborgsund

René Christensen i cykel-uheld på Folkemødet

Guldborgsund

Igen, igen, igen: Indsætter togbusser

Indland

Hidtil usete gps-forstyrrelser blev registreret på Bornholm i maj

Annonce
Annonce
Nykøbing

Hund fik antændt komfur: Brand i lejlighed i Nykøbing

Guldborgsund

Ændrer i sidste øjeblik: "Jeg har fået en god ide"

Lolland-Falster

"Jeg bliver gal over at se, hvor få penge der afsættes"

112

Kvinde fra Rødby knaldet på massageklinik

Lolland

En streg i regningen: Lang næse til Langø

112

Kraftig røg fra hus: Dyr reddet levende ud

Sport

Styrker målmandsteam med ung keeper fra GOG