Annonce
Motor

SPACE STAR TJEKKET AF CHAT-GPT

Lars Jørgensen er ikke helt utilfreds med chat-robottens konklusioiner - og han sælger en del Space Star for tiden. Foto: Daniel Brøns
Den nye Mitsubishi Space Star sælger utroligt godt for tiden. Men den rider også på ryggen af en succes fra mange varianter, der har været udviklet gennem tiden. Vi har spurgt Chat-GPT robotten hos OpenAI om bilens omdømme gennem historien.

MOTOR: Kunstig intelligens er i dag blevet en reel mulighed for at søge viden på nettet, og spørger man chat-robotten Chat-GPT om årsagerne til, at Mitsubishi Space Star er blevet så populær, så peger den på mange af de nedarvede fordele, der har været gældende altid – og som gælder den dag i dag. Blandt andet brændstof-økonomi, manøvredygtighed, pris-sætning og pålidelighed. Robotten ser også, at der er ret meget plads i bilen – og et ret godt niveau af sikkerhed til prisen.

”Samlet set er Mitsubishi Space Star en fantastisk bil for dem, der ønsker et overkommeligt, brændstoføkonomisk, pålideligt og let vedligeholdt køretøj, der tilbyder et rummeligt interiør og avancerede sikkerhedsfunktioner,” konkluderer chatrobotten afsluttende ud fra sin ret omfattende viden, der bygger på alt indhold på nettet fra det begyndte – og indtil 2021. Til det skal siges, at robotten har en tendens til at være ret positiv i sine formuleringer.

Men beder man robotten grave i ulemperne også, så peger robotten i sagens natur på, at pladsen er begrænset – samt at bilen ikke har så meget kraft, da motoren er relativt lille. Endelig skal man vide, at bilen historisk ikke har været oplagt for dem, der vil have luksus og masser af teknisk udstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Støj nævnes også af robotten, hvilket er ret normalt for mindre biler i den lave ende af pris-skalaen.

Man kan også bede robotten fortælle om alle de journalist-tests, der har været indtil 2021. Og her opsummerer robotten, at tests generelt er positive – og grundlæggende peger på de samme fordele og ulemper som i de generelle beskrivelser. Nogle biljournalister mener desuden, at bilen kunne have et smartere interiør og lidt bedre affjedring.

Og fra Vester Ulslev kan Mitsubishi-forhandler Lars Jørgensen oplyse, at nogle af robottens konklusioner lever videre i den nyeste udgave, der for nylig er landet i Danmark.

Men han mener, at bilen er blevet endnu bedre.

- Folk køber især bilen, fordi den regnes for at være ekstremt pålidelig. Og så har man siden 2021 forbedret en række ting. Det gælder blandt andet lydisoleringen, der er opdateret flere steder, siger han og understreger, at udstyrsniveauet også er blevet bedre.

- Vælger man udgaver med et infotainmentsystem, så får man nyeste standard, der kan integreres med alt det nye, som din mobiltelefon kan levere, siger bilforhandleren, der finder det interessant, at man som forbruger kan bruge en chatrobot til at få vejledning til sit bilkøb.

- Det betyder jo, at det er nemmere at finde informationer, inden sit køb. Men allervigtigst er det, at man kommer ind og prøver bilen, som mange jo også vælger, fordi der kan fås automatgear og plads til fem personer. Det er meget sjældent, at en prøvetur ikke resulterer i et salg, siger han.

Bilen koster fra 129.000 kroner og opefter.

  • Lars Jørgensen er ikke helt utilfreds med chat-robottens konklusioiner - og han sælger en del Space Star for tiden. Foto: Daniel Brøns
Annonce
Annonce
Annonce
Lokal nyt

Refas bommert: Skal betale en million i erstatning

Guldborgsund

Thea, Iben og Mark overværede voldsomt overfald: Løb ud af bus for at redde offer

Lolland

Giraf født på Lolland

Indland

34-årig fængsles for hackerangreb mod offentlige myndigheder

Lolland

Grusom sag for retten: Mor og stedfar tiltalt for drab på spædbarn

Indland

Med lynets hast var pengene væk

112

Afsløret: 'Virkede noget påvirket', da han kom med færgen

Lokal nyt

Regional tv-kanal i fyringsrunde

Vejret

Risiko for tåge og glatte veje i morgentrafikken

Indland

Kommuner efterlyser flere praktiserende læger

112

"Ganske alvorligt": Politiet efterforsker sten-ulykker efter særlig paragraf

112

Måtte betale 3.000 for sin dumhed

Guldborgsund

Forskningsprojekt afdækker: Her er tilflytterne til Guldborgsund Kommune

Lokal nyt

Lokal elektrikeruddannelse bedømmes som landets bedste

Sport

Jon Dahl skal være landstræner

Annonce
Annonce
112

211 taget i fartkontroller: En kørte 179 km/t

Sport

NFH-forsvarskrumtap efter sejr: - Vi havde det mentale overtag

112

Motorvejs-spor spærret: Bil i brand

Sport

Keeper efter nederlag i topkamp: - For langt væk i begge ender

Guldborgsund

Ny konstituering behandlet i byrådet: - Jeg anfægter lovligheden af det her

Vejret

Slut med blæsevejr: Den kommende uge byder på op til 10 grader

112

Politi og PET indstiller efterforskning af Nord Stream-sprængninger