Sæson skudt i gang på lokalt hotel.
SAKSKØBING Med et åbent hus torsdag i sidste uge slog Hotel Saxkjøbing dørene op for en ny sæson, hvor der så vil være åbent frokost og aften torsdag til og med søndag, indtil åbningstiden udvides yderligere senest 1. maj.
I forbindelse med sæsonåbningen har Claus Meyer blandt andet ansat Charlotte Høyer med en fortid på Havreholm Slot som hoteldirektør og den herboende Lars Vangsgaard, udlært fra Søllerød Kro, men med rødder på både Askø og Lolland, som ny køkkenchef. Desuden har han forlænget aftalen med gartneren Maria Birna Arnadottir om at dyrke økologiske grøntsager i højbede og drivhuse på Saxenhøj.
Charlotte Høyer har sammen med Claus Meyer besluttet sig for at genoptage traditionen med fællesspisninger, som arrangeres i samarbejde med forskellige lokale foreninger.
Fællesspisningerne foregår hver søndag klokken 18.
Menuen skifter ugentligt og byder på klassikere som forloren hare, hakkebøffer og svinekæber. Prisen er sat ud fra, at gæster og personale hjælpes om både servering og afrydning, og man skal tilmelde sig i forvejen for at kunne spise med.
Første fællesspisning bliver søndag 20. marts klokken 18, og man kan finde mere om billetter til arrangementet på madbillet.dk/show/event/husmandskost.