Annoncørbetalt indhold

Annonce: 3 storbyer du bør besøge

Når rejselysten er stor kan det være svært at bestemme sig, for hvilken destination man skal prøve først. Her er 3 bud på gode destinationer med hver deres fordele, og som helt sikkert er et beløb værd.

Rom
Den italienske storby Rom har charme, kultur, og lækre madoplevelser. Også ligger den kun 2.5 times flyvning fra Danmark, og kan derfor besøges i både en weekend men også i længere tid hvis man ønsker det. Byen byder på spændende seværdigheder som f.eks. Fontana di trevi, den spanske trappe, og Vatikanstaten. At opleve Rom er som at træde direkte ind i en levende historiebog, fyldt med oplevelser, kultur, og spændende historie om alt lige fra gladiatorkamp, til Peterskirken. Derudover byder rom også på sublime madoplevelser fra det populære Italienske køkken, hvor du kan få både antipasti, pizza, og lækkert skaldyr. Rom er en by der er fantastisk at besøge hele året, om sommeren er der meget varmt mens vinteren byder på 8-10 grader ofte. Ønsker du et dybere indblik i byen, kan du med fordel læse denne guide til storbyferie i rom (sponseret link). Rom er helt sikkert en storby som vi mener at alle skal, opleve på et tidspunkt i deres liv.

Budapest
I den populære ungarske hovedstad Budapest møder du dynamik, shopping oplevelser, og masser af kultur. Budapest er opdelt i to dele, den ene del hedder Buda og her finder du borghøjen med fiskerbastionen og matthiaskirken. Den anden side hedder som du nok har regnet ud Pest, og her finder du teatre, cafeer, og modebutikker. De to dele forbindes af syv broer som gør det nemt at, komme fra den ene del til den anden. Begge dele af Budapest er klart anbefalelsesværdige, og har hver sin charme. Udover de ovennævnte seværdigheder, finder du i Budapest også byparken. Her tager man af de lokale hen når de har brug for luft, og skal have lidt grønt omkring sig. I denne park kan du b.la. finde en zoologisk have, en forlystelsespark, et cirkus og en friluftsscene. Alt sammen er ting som de fleste børn elsker og er også med til at gøre Budapest til en by, hvor hele familien kan rejse til og blive underholdt. Budapest er også kendt for sine mange kurbade, som er helt i særklasse. Dette er noget som en hver der besøger byen bør prøve, da det er meget anderledes end hvad man ellers er vant til. kurbadene vil ofte befinde sig i gamle smukke bygninger, hvilket også er med til at give det endnu mere charme og gøre det endnu smukkere.

Porto
Porto er den næststørste by i Portugal og er beliggende ved Rio Douro. Byen er endnu ikke opdaget af så mange turister, og er en by man har mulighed for at opleve inden den bliver alt for turistet. Du kan i porte opleve spændende vingrotter, hvor du vil blive vist rundt og kan købe vin til gode priser. Der er i byen også mange flotte museer, som ikke koster en formue at besøgt. En af de mange transportmuligheder i Porto, er også at opleve de gamle sporvogne som kan fragte jer rundt i byen. Også finder du tæt på byen flotte strande, hvor der både er mulighed for at surfe eller blot slappe af. Også skal du ikke snyde dig selv for en lækker omgang Tapas, eller byens signatur sandwich Francesinha.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon