Annoncørbetalt indhold

Annonce: Derfor er tidsregistrering vigtigt for freelancere

Arbejder du som freelancer, er det vigtigt at sikre, at du får betaling for din tid. Det er dog ikke altid helt så let, som det lyder til at være.

Dette kan der være flere grunde til, men det er dog i høj grad noget, der handler om, at ikke alle sørger for at holde øje med, hvor meget tid, de bruger på deres opgaver.

Det er selvfølgelig her, at (Sponseret indhold) tidsregistrering kommer ind i billedet. Sørger du for at registrere den tid, du bruger på dine opgaver, er du også sikker på, at du kan tage betaling for det.

#1: Undgå at fakturere for lidt

Der er mange grunde til, at tidsregistrering er vigtigt for en freelancer. Det handler dog særligt om, at du kan sikre, at du ikke ender med at fakturere for lidt.

Rigtig mange freelancere tager sig ikke betalt for den tid, de egentlig bruger på en opgave, fordi de ikke holder øje med det. Derfor ender de med at estimere, hvor lang tid, de har brugt.

I mange tilfælde ender dette med, at der bliver skudt forkert. Det vil sige, at man faktisk risikerer at gå glip af betaling for f.eks. en eller to timer pr. projekt, hvilket kan blive mange penge på sigt.

#2: Dokumentation for udført arbejde

Hvis du sørger for at registrere den tid, du bruger på dine opgaver, har du også dokumentation for det. Dermed kan du benytte dig af dette, hvis der opstår uenigheder.

Der findes tilmed software, hvor du har mulighed for at give dine kunder adgang. Det betyder, at de i realtid kan følge med i, hvor mange timer, der er brugt på projektet.

Føler de, at du har brugt tilstrækkeligt med timer, kan de derfor selv sige stop. Det er også en fordel, da man dermed kan undgå, at der opstår unødige kontroverser.

#3: Kan bruges som motivation

Når du er freelancer, er du også din egen chef. Det betyder, at du i bund og grund kan arbejde, når du har lyst.

Det er noget, de fleste ser som en fordel. Dermed kan de nemlig sammensætte deres dagligdag, som de har lyst. Dog kan det også være en ulempe på dage, hvor motivationen mangler.

Registrerer du den tid, du bruger på at arbejde, kan dette være til gavn på sådanne dage. Det kan nemlig udvikle sig til en kamp med dig selv om, at du skal nå samme antal timer som i går eller lignede.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.