Annoncørbetalt indhold

Annonce: Elevationssenge: Fordele og ulemper

n god nats søvn er grundlaget for en god dag. Det giver bedre overskud og mere energi, når man har sovet hele natten igennem, og for at opnå dette, er det nødvendigt med en god seng.

En (sponseret link) elevationsseng giver dig muligheden for at regulere vinklen og hvordan du ligger, ved at du både kan hæve og sænke alle tænkelige dele af sengen. Der er fordele og ulemper ved alle senge, og det er meget individuelt, om du ligger godt i sengen. Herunder er listet en række fordele og ulemper som kan hjælpe dig til at træffe det rigtige valg, når du skal vælge den perfekte seng, så du kan få den gode søvn og den energi, du drømmer om.

Solid og nem at samle

Der er ikke noget værre end at modtage et møbel, der tager en evighed at samle og står helt vakkelvornt, når det endelig er på plads. Men med en Norland Cloud elevationsseng får du en seng, der omvendt er både let at samle og som du kan være sikker på står solidt, når den først er på plads. Sengen giver dig desuden den ultimative komfort, da du kan regulere sengens vinkel og højde i fem forskellige zoner. Det betyder, at uanset om det er knæ, hoved eller fødder, du gerne vil have eleveret, så har du muligheden for at gøre det. Der er desuden en tyk topmadras med bambusbetræk, som giver god ventilation og sørger for, at fugt fra din krop bliver ledt væk.

Forskellige udgaver af topmadrasser

Topmadrassen er også enormt vigtig for dit valg af seng og for at sikre din nattesøvn bliver bedst mulig. Med en Trondheim elevationsseng får du muligheden for at vælge mellem to forskellige topmadrasser, så du kan få den komfort, du har brug for. De to valgmuligheder er:

- Latexskum

- Memory Foam

Latexmadrassen giver god ventilation, så hvis du har det varmt om natten eller bliver fugtig, så sørger madrassen for at lede det væk fra kroppen, så du ikke vågner med en ubehagelig svedfornemmelse.

Memory Foam er til gengæld en rigtig god løsning hvis du sætter pris på følelsen af, at sengen samler sig omkring dig, og du synker lidt ned. Memory Foam former sig efter kroppen og er generelt blødere end latexmadrassen.

Der findes desuden et bredt udvalg af andre topmadrasser til andre senge, så hvis du har brug for en tredje løsning, kan du uden tvivl også finde det.

Dansk produceret

Går du op i, at dine møbler er produceret i Danmark, så er det godt, at der findes enormt mange gode elevationssenge, der er produceret her. Krone Plus elevationsseng er et rigtig godt bud på sådan en seng. Du er sikret god kvalitet, og sengen er fremstillet med et mål om at være så behagelig som muligt i så lang tid som muligt.

Sengens bund har 28 lameller, og der er indlagt et knæk i nakkezonen, så dit hoved kan få god støtte, uanset om du skal sove, eller om du gerne vil sidde i sengen, mens du læser. Desuden kan sengen styres på flere forskellige måder. Ud over den traditionelle fjernbetjening, der følger med sengen, har du også mulighed for at downloade en app på din telefon, som du kan styre sengen med. På den måde kan du altså justere din seng, mens du tjekker de nyheder, der er kommet ind i løbet af dagen, eller i forbindelse med du sætter din alarm til næste morgen.

Opdeling mellem sengene

Selvom der stort set kun er fordele ved en elevationsseng, kan der være enkelte minusser. Idet det er nødvendigt, at sengene kan reguleres enkeltvis, vil en dobbeltseng typisk også bestå af to separate madrasser med separate lameller i en samlet ramme frem for en dobbeltmadras. Det betyder i praksis, at der vil være en revne i midten af sengen, hvor madrasserne mødes. Det er derfor også nødvendigt med to separate lagner, da det ellers vil være umuligt kun at køre den ene halvdel af sengen op. Til gengæld har opdelingen af madrasserne den fordel, at man i mindre grad vil mærke, hvordan der bliver rumsteret i den anden halvdel af sengen, da bevægelserne ikke i samme grad flytter sig på tværs af de to madrasser.

Kvalitet koster

Der vil altid være en udgift, når man skal have en ny seng. Hvis du vil have en seng, der kan holde i mange år, og som skal give god komfort og være slidstærk, så vil det koste. En elevationsseng kan virke dyr, da det koster flere penge at få installeret motor og elevation i en seng, end det gør at købe en sengeramme og en almindelig boksmadras. Til gengæld vil man også opleve at få den ekstra oplevelse med i købet, som det giver at have en seng, der kan reguleres i alle tænkelige højder og zoner.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.