Annoncørbetalt indhold

Annonce: Flere familier tager tavlen ind i hjemmet

I rigtig lang tid har vi oplevet, hvordan elektronikken og alt det tekniske har gjort sit indtog i de danske hjem. Det er noget, der gælder i alt fra billedrammer med omskiftelige fotos til kalenderen, der sørger for, at vi har et godt overblik over alt det, som der finder sted i hverdagen.

I en familie kan der nemlig være rigtig travlt, og derfor kan det være svært at holde styr på alt det, som hele tiden sker. Den ene dag skal ungerne til fodbold, den anden er der møde på skolen, og herimellem skal der også huskes på alverdens andre ting.

Oplev de mange muligheder med et whiteboard

Og netop for at kunne bevare overblikket og give et visuelt billede af, hvad der skal ske hvornår, så det er letgenkendeligt for alle, vinder én ting ind i de danske hjem. Her er der tale om en tavle som for eksempel et (Sponseret link) whiteboard.

I stedet for aktivt at skulle holde øje med aftaler i en elektronisk kalender, kan den fysiske fremstilling på en væg, der er placeret centralt i hjemmet nemlig lade alle i familien være sammen om at få hverdagen til at hænge sammen.

Når du vil nyde et større overskud i hverdagen

Og det kan også give en stor tryghed for børnene, idet de kan følge med i, hvornår de har fødselsdag, hvad der skal ske i weekenden, og hvad tid de skal til fodboldkamp. På den måde er du som forælder ikke alene om at bevare et overblik, og du får lettere ved at forklare dine børn, hvad der skal ske hvornår.

En tavle som et whiteboard kan derfor give en større ro og tryghed i hjemmet, samtidig med at du vil opleve et større overskud, når I alle sammen pludselig løfter i flok – lige fra børnene er helt små.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.