Annoncørbetalt indhold

Annonce: Overvejer I at flytte til Lolland-Falster?

Flere og flere vælger at tage springet og flytte fra de store byer og til mere landlige omgivelser. Hvis du og din familie tænker på at flytte til Lolland-Falster, så læs med her, hvor vi giver dig gode råd til, hvad du med fordel kan være opmærksom på.

Ofte er det drømmen om græs under tæerne og et mindre hektisk liv, der får folk til at rykke teltpælene op og søge mod provinsen, og der er ingen tvivl om, at hele familien kan have glæde af at komme væk fra stenbroen og tættere på naturen.

Hav de kulturelle tilbud inden for rækkevidde

Er man pensionist, kan det være en god idé at bosætte sig et sted, hvor der er mulighed for aktiviteter sammen med andre. Ellers kan man let forfalde til blot at sidde og se fjernsyn, gætte kryds og tværs eller spille casino hele dagen. Et enkelt spil i ny og næ sker der dog ikke noget ved, for eksempel hos LeoVegas. (Sponseret link) Opret konto og få op til 1.000 kr. kontant, men husk at stoppe mens legen er god, så du også har penge til alt det andet skønne, du kan gøre i den tredje alder.

18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.nu | Vilkår gælder!

Sæt børnene fri – og dig selv

Hvis du har børn i den skolesøgende alder, er det en stor fordel at slå sig ned i nærheden af en skole, så børnene kan transportere sig selv til og fra skole og fritidsinteresser. På den måde har både de og du en større frihed, da de ikke er afhængige af forældrene til at køre, og I ikke er bundet af at skulle hente og bringe dem.

Også indkøbsmuligheder kan være meget værd at have i nærheden, men hvis der er en skole, er der i mange tilfælde også et supermarked. På Lolland-Falster finder du de fleste af de store supermarkedskæder, som du kender fra storbyen, så her er der ikke så meget forskel, bortset fra at i provinsen kender de dig, når du kommer ind i butikken, og det kan faktisk være helt rart. Sådan er det sjældent i storbyen, hvor man næsten kan føle sig til ulejlighed, når man gerne vil betale for sine varer, men i provinsen er det altså anderledes.

Er I vilde med at bade?

Udover de parametre, vi allerede har været inde på, kan det være værd at tænke lidt over omgivelserne. Hvis man holder meget af at bade om sommeren, er det naturligvis nærliggende at slå sig ned i nærheden af havet. Det er der rig mulighed for på disse breddegrader, men selvom man har valgt en bolig lidt inde i landet, er der aldrig langt til havet.

Der er altså flere ting, man kan have i tankerne, når man overvejer at flytte til Lolland-Falster, eller for den sags skyld også andre steder udenfor de store byer, for langt hen ad vejen er det de samme faktorer, der gør sig gældende. Én ting er dog sikkert, I vil næppe fortryde springet fra en lille lejlighed i byen og til lys, luft og plads til det hele.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.