Annoncørbetalt indhold

Annonce: Få svar på, hvordan du bedst muligt vedligeholder din nye bil

Et godt råd, når man køber en ny bil - uanset om man køber brugt eller som helt ny - er faktisk at forberede den til at blive solgt igen, og derfor skal man vedligeholde sin bil bedst muligt, da den vil have en højere gensalgsværdi, jo bedre stand den er i. Bilen skal derfor både være vedligeholdt udvendigt, såvel som indvendigt. Det udvendige er naturligvis det første indtryk køber får i forbindelse med salget af bilen.

Hvis man har intentionen om at have bilen i lang tid er det vigtigste her også vedligeholdelse, så man på den måde giver sin bil et godt og langt liv. Man skal derfor passe godt på sin bil, så der er større chance for, at den ikke bliver ramt af nedbrud. Men hvordan vedligeholder man bedst muligt sin bil?

Man skal beskytte bilen mod stenslag. Dette gør man ganske enkelt ved at holde øje med stenslag på vejen, og med fordel få bilens undervogn rustbeskyttet.

Derudover skal man tjekke bilen for rust. Rust på blandt andet bremserør, styretøj, bagbro, forbro eller ophæng til hjul, skader bilens sikkerhed.
Et godt råd er også at fjerne fugt i bilen. Hvis mængde af fugt i bilen er høj, kan det igangsætte rust i bilens bund.

Vedligeholdelse af ens bil er naturligvis også at vaske bilen grundigt. Det er vigtigt, at man fjerner snavs, sten og salt for også at reducere risikoen for rust.

Til vedligeholdelse af sin nye bil kan man låne penge (sponseret link) rentefrit og uden gebyrer. Et rentefrit lån giver en muligheden for at låne penge uden renter i en given periode. Det mest normale er et 30 dages rentefrit lån, hvor man typisk kan låne op til 15.000 kr.

Hvis ens intention på længere sigt er at sælge bilen, kan man tænke vedligeholdelsen af ens bil som en investering, og ikke en udgift.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.