Annoncørbetalt indhold

Annonce: Rejs væk og lad batterierne op i din ferie

Danskerne er et travlt folkefærd. Så travlt at man bør tage det yderst alvorligt. Faktisk er der dagligt omkring 35.000 danskere, som sygemelder sig, ifølge stressforeningens hjemmeside. Det kan i værste tilfælde udvikle sig til depression.

Ser man på amerikanske studier, så viser de, at det at tage pauser og ferier, er godt for os. Det beroliger os, hvormed det aktiverer det beroligende system i hjernen. Det medvirker til at forebygge og håndtere stress. Så måske du skulle prøve at kigge indad og overveje, om du trænger til en ferie. På den måde kan du få ladet batterierne op og arbejde mere effektivt, når du er tilbage.

Luk mail og andet arbejdsrelateret helt og bliv mere effektiv
Når du så skal på ferie, så kan du blive fristet til at åbne for telefonen og tjekke din arbejdsmail. Det er umiddelbart en dum idé. For på den måde forstyrres du af arbejdet og holder ikke rigtig fri fra det, som er meningen med ferie. Psykologer mener, at det at holde flere pauser generelt i hverdagen på arbejdet og at holde en længere pause som ferie er vigtigt for, at vi kan tænke mere klart, når vi så arbejder. Således bliver vi mere effektive i arbejdet, som er værd at tænke ind.

Tag hen til et sted hvor du kan få hovedet helt væk
Om du er til storbysferie eller badeferie, er nok underordnet. Medmindre du kan føle dig stresset af storbyens travlhed, så skal du passe på med at tage på storbysferie, når du har ferie. En bekymring kan dog være, at du ikke har penge til at rejse, selvom du føler et behov for det. I den forbindelse kan du tage et mindre lån, som kan hjælpe dig på vej til luft fra de vante rammer. Lån penge uden sikkerhed(sponseret link) her.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.