Annoncørbetalt indhold

Annonce: Skal der penge til for at opfylde din drøm?

Går du og drømmer om endelig at flytte i hus med din partner? Eller drømmer du om en splinterny bil? Eller hvad med en lang ferie, når Corona en gang er forbi? Uanset hvad din drøm helt præcist går ud på, kan det være dyrt at drømme. Drømme er nemlig som regel lige uden for rækkevide med dine egne midler. Derfor er det, at nogen føler sig nødsaget til at tage et lån for at få mulighed for at opnå drømme som disse.

Sørg for kun at have et lån

Har du flere forskellige drømme, som du prøver at opnå på forskellige tidspunkter i livet ved at tage nye lån hver gang, skal du sørge for at passe på. Det kan nemlig koste dyrt at have flere forskellige lån, da der så kommer renter og gebyrer på dem alle, som du skal betale.

Har du flere lån er det i stedet en langt bedre løsning at få lavet et (sponseret link) samlelån. Med et samlelån samler du selvsagt alle dine andre lån i et. På denne måde sørger du for, at du kun skal betale renter og gebyrer på dette ene lån. Det kan i længden være med til at spare dig for en del penge.

Tænk dig om før du låner

En ting er meget vigtigt, når det kommer til at låne penge. Det er, at du altid skal sørge for at tænke dig godt om, før du låner penge. For sagen med lån er, at de altid skal tilbagebetales. Det gælder også steder, der reklamerer med, at der går lang tid, før du skal det. Derfor skal du altid på forhånd have overvejet, om du på sigt har mulighed for at betale lånet af. Så du ikke får skabt dig så stor en gæld, at du aldrig vil kunne grave dig ud af den.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon