Annoncørbetalt indhold

Annonce: Top tre rejsemål sommeren 2020

Har du allerede planlagt sommerens rejseoplevelser? Eller er du stadig i tvivl om destiationen? Læs med her, for at få inspiration til hvor du skal rejse, i sommeren 2020.

Det sjove kulturchok

Hvis du ønsker at besøge et helt anderledes sted, så er Japan et oplagt rejsemål. Japan er et stort land med mange mennesker, hvor du kan opleve en meget anderledes kultur end den vestlige. Det er derfor en spændende oplevelse at besøge landet. Japan byder på varierede oplevelser, alt fra det helt nyeste teknologi, vild mode, blinkende lys i storbyen, flot natur, og gamle historiske byer. Du kan finde flotte strande, og pulserende storbyer.

Det er også et land med varme kilder, som du kan bade i. Når du er i Japan, skal du helt sikkert synge karaoke, spise sushi og ramen suppe. Det er en god ide at sætte sig lidt ind i de japanske skikke, da japanerne er et utrolig høfligt folkefærd. Der er også mange regler og normer for hvordan man agerer i det offentlige rum, som du skal være klar over inden du rejser.

Giv familien en oplevelse for livet

Hvis du ønsker en behagelig ferie, hvor både børn og voksne kan få oplevelser og minder for livet, så skal I tage turen til Bali. På Bali er der trygt og godt at være, I vil føle jer velkomne fra det øjeblik I går ud af flyveren. Balineserne elsker nemlig børn. Hvis du rejser med små børn, skal du derfor være forberedt på at der er tæt kontakt, og de små poder vil blive overøst med opmærksomhed og kærlighed, hvor end de går.
Bali byder på smuk natur, fantastiske strande og muligheder for afslapning og mere action fyldte oplevelser. Der er et rigt dyre- og planteliv, samt kultur, kunst og historie overalt. Når I er kommet hele den lange vej fra Danmark, så gør jer selv den tjeneste at tage båden ud til Gili-øerne, hvor I kan finde fuldstændig ro. På Gili-øerne er der ingen biler, kun smukke strande så langt øjet kan se. Der er også gode muligheder for at dykke med havskildpadder.

På Bali kan familien bo og leve billigt, og den største udgift, er derfor flybilletterne. Følg gerne med på priserne, da disse kan variere. Hvis du har luft i økonomien, og et godt overblik over din egen økonomi, kan du overveje om du skal låne penge til drømmerejsen. Hvis det er en mulighed for dig, så (sponseret link) lån til forbrug hos Santander.

Drømmerejsen tæt på

Du behøver ikke flyve til den anden side af jorden, for at få en drømmeferie. Du kan også finde drømmedestinationer tæt på. Hvad med en tur til Azorerne, en uspoleret naturoplevelse, kun fem timer fra Danmark. Azorerne er en samling af øer, midt ude i Atlanterhavet. Øerne, som alle er af vulkansk oprindelse, er en del at Portugal.

På Azorerne kan du virkelig komme ned i tempo, og få fantastiske naturoplevelser, vandre, komme ned i udtørrede vulkaner, og dyppe tæerne i det klare vand. Det vil være en oplevelse ud over det sædvanlige. Når du er der, så besøg gerne flere af øerne, for at få en naturoplevelse du kan varme dig på, når vinteren kommer.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.