Annoncørbetalt indhold

Annonce: Træt af bøvlet med bus og tog?

Elcyklen er kommet for at blive - og alle kan være med!

 

Tager du offentlig transport, så kender du ulemperne: Man både venter i evigheder og stresser afsted for at nå fra den ene bus til det næste tog - om vinteren fryser man sig halvt ihjel og om sommeren skal man være klar på lugten af sved og kvalm luft.

Mange trak lidt på smilebåndet af elcyklen, da den kom frem for et par år siden - hvorfor ikke bare købe en knallert, hvis man vil drøne derudaf med 30 km i timen? Og skal man ikke være ganske velbeslået, hvis man skal have fat i en jernhest med et batteri, der holder længere end en eftermiddag?

Det har heldigvis ændret sig - i dag koster en elcykel af god kvalitet fra 4.000 kroner og op, og batterilevetiden er blevet markant forbedret siden de allerførste modeller kom på markedet. Fordelene ved at være mere uafhængig af den kollektive trafik og få en bedre kondition siger sig selv - og i forhold til bil eller scooter, så behøver du kun at finde hen til den nærmeste stikkontakt og ikke den “mindst dyre” tankstation!

Der er selvfølgelig nogle ting, du skal overveje i forhold til dine behov. For det første kan det ikke anbefales nok, at du finder en erfaren elcykel-forhandler, som har nogle forskellige modeller, du kan prøve ordentligt og sammenligne. Alle elcykler har forskellige gear og grader af motorkraft, så du nemt kan tilpasse farten og motorhjælpen til kupereret terræn, mere stenede veje og bykørsel. Men du skal selvfølgelig sikre dig, at du også kan enes med cyklen i det tilfælde, at batteriet går ud på en ekstra lang tur.

En elcykel vejer naturligt en smule mere end normale cykler, så hvis du cykler med børn i anhængeren eller fragter tungt indkøb i kurven, så vil det være godt at overveje en ekstra kraftfuld model. Skal du på længere ture og overvejer at tage cyklen med på ferie og lignende, så har du også mulighed for at vælge en mere letbygget og sammenklappelig model.

I forhold til batteri, så er batterier med Li-ion eller Li-Po (Lithium-ion og Litium-polymer) klart at foretrække - de oplader hurtigt og kan tåle løbende små-opladninger. Du skal dog stadig passe på ikke at køre batteriet helt fladt eller lade det sidde i stikkontakten, selvom det er fuldt opladt, da det nedsætter levetiden - nøjagtigt ligesom din computers eller smartphones batteri!

Til sidst skal du selvfølgelig tænke på den komfort og sikkerhed, som ekstraudstyr kan give. Kører du langt, så er en godt affjedret sadle en gave til bagdelen og et sæt pålidelige magnetlygter gør, at du kan slappe helt af, når du fræser afsted på landevejen. Ordentlige kurve for og bag kan også gøre turen en del mere komfortabel, da du så kan slippe for en tung rygsæk.

Leger du med tanken om at give Rejsekortet og bus-cirkusset en pause til fordel for en elektrisk jernhest, så giv dig i kast med at undersøge de forskellige modeller på det danske marked. En elcykel er en god investering i dit helbred, ikke mindst hvis du har besvær med dine knæled eller ryg - og man møder en hel del mere frisk op på arbejde efter en halv time i frisk vind! Står du og overvejer køb af en elcykel nu og her, så kan et fornuftigt quick lån (sponseret link) være et godt valg, da du hurtigt vil kunne mærke en forskel i hverdagens transportudfordringer og udgifter.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon