Annonce
Sport

Gedsers gulddreng vandt nervepirrende opgør i gyngende Royal Arena

Det var tæt, nervepirrende og brølende i Royal Arena, hvor Oliver Meng viste, at hans alder til trods er klar til de store udfordringer. Foto: Sebastian Svensson
Oliver Meng gravede sig op af de italienske skyttegrave - og vandt i sidste ende på hjertet frem for teknikken i en klassiker af en boksekamp mod en hårdfør italiener.

I første omgang lignede falstringen en ukuelig version af sig selv, der ikke bare dominerede indledningen - men som også fik hul på den stærke italieners forsvar flere gange.

Omgangen blev sværere for Oliver Meng, da italieneren hurtigt omstillede sig til falstringens strategi. Dybe fuldtræffere ramte Gedser-drengen i leveren, men de virkede ikke til at beskadige ham nok til at kunne kue ham.

Khalil El Harraz kom mere og mere ind i opgøret, og italieneren indgydede respekt, som hans fuldtræffere fandt deres mål i Oliver Mengs ansigt og side. Men falstringen var ligeledes snu og dygtig til at afværge farerne, men spørgsmålet om, hvorvidt han kunne blive ved med at kæmpe på sine egne præmisser begyndte at blive stillet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I fjerde omgang fandt den 23-årige falstring igen kadencen og både startede og fuldførte omgangen klart bedst, især med et lever-hug, der sendte Khalil El Harraz vaklende - dog uden at røre kanvassen. I denne omgang.

I femte omgang rystede Oliver Meng på hovedet, som i at sige "du kan prøve så tosset, du vil, men du har ikke en chance".

At falstringen havde overskud til at kommunikere, mens han afværgede et italiensk bombardement var noget vildt for publikum at være vidne til - men elskede det, det gjorde de. Salen gyngede, som Oliver Meng for alvor fandt vej tilbage i vinderpositionen efter nogle omgange, der blev en smule for tætte.

En smule akavet blev det i 6. omgang, hvor falstringen begyndte at lege en smule for meget - det fandt far og træner sig ikke i og reprimanderede, at det skulle der straks rettes op på. Khalil El Harraz blev efterfølgende sendt i gulvet efter en dominant omgang - men dommeren vurderede, at han havde snublet. På det her stadie var det tilsyneladende en pointføring til falstringen, der også har en af de bedste konditioner i "gamet". Det var nu, det skulle vises.

Som kampen skred frem, blev italieneren mere og mere beskidt i sine tricks.

Mange "clinches" og forsøg på at nå baghovedet, men falstringen afværgede fint, om end han tillod den tætte distance for meget. Den lokale bokser er kendt for sin hurtighed og adræthed, men alt for ofte kom italieneren meget tæt på, hvorefter omgangen kunne udvikle sig på El Harraz' præmisser.

Det var en utroligt lige ottende omgang, hvor Khalil El Harraz nok vandt den snævert, simpelthen ved at slå flere slag.

Oliver Meng flækkede øjenbrynet på sin modstander i den niende, hvor kamplederen efterfølgende vælger kort at pause - for så at genoptage kampen. En ufatteligt lige kamp over de otte foregående omgange skulle dog begynde at svinge så småt i falstringens retning

Endnu en ufatteligt tæt omgang i den 10., som falstringen dog vinder. Rene slag i leveren på italieneren, der viste sig utroligt hårdfør - flere gange ramte begge kamphaner hinanden med så rene slag, at de ville have slået de fleste ud.

Italieneren affyrede flest skud igen, men han ramte få af dem rent, og langt de fleste landede i falstringens parader. En ufatteligt tæt og nervepirrende omgang, hvor Oliver Meng ikke affyrede nok. I sidste ende nok en vunden omgang til italieneren - som der var farligt mange af.

En voldsomt underholdende og nervepirrende kamp - og omgang - hvor udfaldet er umuligt at spå.

Men Oliver Meng hørte salens brøl og rystelser om at slutte kampen stærkt - og falstringen lyttede!

Til sidst blev det derfor en "majority decision" sejr til Oliver Meng, der vandt 114-114, 118-111, 116-112.

En hårdt tilkæmpet titel som indehaver af WBA Continental Europe titlen - men en fortjent en til den 23-årige dreng fra Gedser, der nu er 11-0 på sin professionelle rekordliste.

  • Det var tæt, nervepirrende og brølende i Royal Arena, hvor Oliver Meng viste, at hans alder til trods er klar til de store udfordringer. Foto: Sebastian Svensson
Annonce
Sport

NFH dummer sig gevaldigt i Sønderjyske - under maksimalt pres nu

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

Annonce
Annonce
Sport

NFH dummer sig gevaldigt i Sønderjyske - under maksimalt pres nu

Lokal nyt

Millliondyrt projekt i gang: Skal forvandle 250 kvm

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

Udland

Biden underskriver Ukraine-pakke og lover nye sendinger straks

Lolland-Falster

"På røven i Nakskov"? - Det kan man godt glemme alt om

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Maribo

Flytter butik væk fra Rødby: Men åbner i Maribo

Lokal nyt

Gør dig klar: Her sætter de prisen ned på brændstof

112

Stoppet på trehjulet knallert på motorvejstilkørsel

Guldborgsund

Se billederne: Hundredvis dukkede op til 125-års jubilæum

Indland

Myndighederne jubler: Snart er det slut

Sport

NFH-profil ånder lettet op: Fjernet knude var godartet

Lokal nyt

Uro i lokalt sygeplejeråd: Vil af med forkvinde

Lolland

Store Lalandia-planer: Udvider for at udnytte potentialet

Guldborgsund

Nyt udvalg: Færre skal være afhængig af pendling

Udland

Fragmenter af fugleinfluenza fundet i amerikansk komælk

Annonce
Annonce
112

105 taget i fartkontroller

Udland

Flere er kommet til skade under indspilning af ny Hollywoodfilm

Indland

Over 100.000 danskere vil gøre noget godt for klimaet torsdag

Falster

Koster 30 millioner: Enormt million-projekt går ind i ny fase

Guldborgsund

Kvinde dræbt af tog på Falster: Advarsel kom for sent

Guldborgsund

DSB udbetaler kompensation: Så meget er der til lokale pendlere

112

Klip og bøder på Vestlolland