Annonce
Sport

Gedsers gulddreng vandt nervepirrende opgør i gyngende Royal Arena

Det var tæt, nervepirrende og brølende i Royal Arena, hvor Oliver Meng viste, at hans alder til trods er klar til de store udfordringer. Foto: Sebastian Svensson
Oliver Meng gravede sig op af de italienske skyttegrave - og vandt i sidste ende på hjertet frem for teknikken i en klassiker af en boksekamp mod en hårdfør italiener.

I første omgang lignede falstringen en ukuelig version af sig selv, der ikke bare dominerede indledningen - men som også fik hul på den stærke italieners forsvar flere gange.

Omgangen blev sværere for Oliver Meng, da italieneren hurtigt omstillede sig til falstringens strategi. Dybe fuldtræffere ramte Gedser-drengen i leveren, men de virkede ikke til at beskadige ham nok til at kunne kue ham.

Khalil El Harraz kom mere og mere ind i opgøret, og italieneren indgydede respekt, som hans fuldtræffere fandt deres mål i Oliver Mengs ansigt og side. Men falstringen var ligeledes snu og dygtig til at afværge farerne, men spørgsmålet om, hvorvidt han kunne blive ved med at kæmpe på sine egne præmisser begyndte at blive stillet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I fjerde omgang fandt den 23-årige falstring igen kadencen og både startede og fuldførte omgangen klart bedst, især med et lever-hug, der sendte Khalil El Harraz vaklende - dog uden at røre kanvassen. I denne omgang.

I femte omgang rystede Oliver Meng på hovedet, som i at sige "du kan prøve så tosset, du vil, men du har ikke en chance".

At falstringen havde overskud til at kommunikere, mens han afværgede et italiensk bombardement var noget vildt for publikum at være vidne til - men elskede det, det gjorde de. Salen gyngede, som Oliver Meng for alvor fandt vej tilbage i vinderpositionen efter nogle omgange, der blev en smule for tætte.

En smule akavet blev det i 6. omgang, hvor falstringen begyndte at lege en smule for meget - det fandt far og træner sig ikke i og reprimanderede, at det skulle der straks rettes op på. Khalil El Harraz blev efterfølgende sendt i gulvet efter en dominant omgang - men dommeren vurderede, at han havde snublet. På det her stadie var det tilsyneladende en pointføring til falstringen, der også har en af de bedste konditioner i "gamet". Det var nu, det skulle vises.

Som kampen skred frem, blev italieneren mere og mere beskidt i sine tricks.

Mange "clinches" og forsøg på at nå baghovedet, men falstringen afværgede fint, om end han tillod den tætte distance for meget. Den lokale bokser er kendt for sin hurtighed og adræthed, men alt for ofte kom italieneren meget tæt på, hvorefter omgangen kunne udvikle sig på El Harraz' præmisser.

Det var en utroligt lige ottende omgang, hvor Khalil El Harraz nok vandt den snævert, simpelthen ved at slå flere slag.

Oliver Meng flækkede øjenbrynet på sin modstander i den niende, hvor kamplederen efterfølgende vælger kort at pause - for så at genoptage kampen. En ufatteligt lige kamp over de otte foregående omgange skulle dog begynde at svinge så småt i falstringens retning

Endnu en ufatteligt tæt omgang i den 10., som falstringen dog vinder. Rene slag i leveren på italieneren, der viste sig utroligt hårdfør - flere gange ramte begge kamphaner hinanden med så rene slag, at de ville have slået de fleste ud.

Italieneren affyrede flest skud igen, men han ramte få af dem rent, og langt de fleste landede i falstringens parader. En ufatteligt tæt og nervepirrende omgang, hvor Oliver Meng ikke affyrede nok. I sidste ende nok en vunden omgang til italieneren - som der var farligt mange af.

En voldsomt underholdende og nervepirrende kamp - og omgang - hvor udfaldet er umuligt at spå.

Men Oliver Meng hørte salens brøl og rystelser om at slutte kampen stærkt - og falstringen lyttede!

Til sidst blev det derfor en "majority decision" sejr til Oliver Meng, der vandt 114-114, 118-111, 116-112.

En hårdt tilkæmpet titel som indehaver af WBA Continental Europe titlen - men en fortjent en til den 23-årige dreng fra Gedser, der nu er 11-0 på sin professionelle rekordliste.

  • Det var tæt, nervepirrende og brølende i Royal Arena, hvor Oliver Meng viste, at hans alder til trods er klar til de store udfordringer. Foto: Sebastian Svensson
Annonce
Sport

Storklub kommer til Maribo - TSØ fik svær pokallodtrækning

Sport

NFH-spiller gravid

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Ung stjerne-kok efter kæmpe hæder: - Jeg bliver helt forpustet

112

Firkantsdrama i Rødby: Voldspersoner tog flugten

Sport

Storklub kommer til Maribo - TSØ fik svær pokallodtrækning

Guldborgsund

Danmarks bedste findes på Falster: - Det betyder ufatteligt meget

Falster

Vild hæder: Lokal restauratør får Michelin-stjerne

Sport

NFH-spiller gravid

112

Ung mand flygtede fra politiet, mens musikken bragede afsted

112

Varebil og lastbil i sammenstød

Lolland

Sygdom tvinger ø-færger til at sejle efter nødplan

Indland

Banker finder fejl i 20.000 gældssager

Politik

Venstre-formand regner med tilbagegang

Sport

Landsholdet vinker farvel til fodboldfans i Tivoli inden EM

Nykøbing

Mistede balancen efter slag: Så blev han sparket på åben gade

Udland

Over 2.000 mennesker meldes begravet i jordskred

Indland

Nye danske restauranter er under pres inden uddeling af michelinstjerner

Annonce
Annonce
Vejret

DMI varsler: Kraftig regn og skybrud på vej til Sydhavsøerne

Vejret

Vejret på LF: Lun mandag efterfølges af køligere tirsdag

Lokal nyt

Særligt fællesskab i København trækker tråde til Sydhavsøerne: Fylder 10 år

Guldborgsund

Ole føler sig tvunget til at lukke sin restaurant

Falster

Lokal restauratør i spil til eftertragtet hæder: "Kun den har niveauet"

112

30-årig er svært tilskadekommen efter overfald

Vejret

Skybrud og torden kan ramme landsdelen