KAMP MOD JURASTUDERENDE KAN FÅ JURIDISK EFTERSPIL

Maribo-keeper Lasse Borgaard var impliceret i FC Culpas første scoring, men stod ellers en stærkt kamp i pokalnederlaget. Foto: Jan Knudsen
Maribo tabte 2-0 til FC Culpa i landspokalturneringens første runde, men formalia var ikke i orden.

VALBY: Der kan muligvis blive et efterspil ovenpå Maribos 2-0-nederlag til FC Culpa i landspokalturneringens første runde.

Modstanderen fra København, der primært består af jurastuderende, havde ikke det formelle i orden før kampen.

Holdkortet for FC Culpa,  hvor de deltagende spillere i kampen skal fremgå, var ikke udfyldt elektronisk, som turneringsreglerne foreskriver, og reelt aner Maribo-træner James Jensen ikke, hvilke spillere hans mandskab har været oppe i mod.

- Har de overhovedet været spilleberettiget eller meldt ind i klubben? spørger Maribo-træneren, der var imponeret over flere af modstandernes niveau, som umiddelbart virkede til at være højere end den københavnske Serie 3, hvor FC Culpa normalt huserer.

Havde forseelsen med et ikke udfyldt holdkort været begået i en turnering administreret af DBU Lolland-Falster, havde det kostet en tabt kamp, men Landspokalturneringen administreres af DBU, og James Jensen har ingen anelse om, hvordan boldspilunionen eventuelt vil se på sagen, hvis Maribo vælger at nedlægge protest.

- Det afgør vores seniorformand Daniel Christensen, lyder det fra James Jensen.

Folketidende har forsøgt at få fat i Daniel Christensen, men uden held indtil videre.

Selve kampen, der blev spillet på en elendig kunstgræsbane i Valby Idrætspark, blev fortjent vundet af FC Culpa, der var bedst kampen igennem.

Landspokalturneringen, 1. runde, fodbold

FC Culpa (s3) - Maribo: 2-0 (1-0)

Mål: 1-0 (23. min.), 2-0 (47. minut)

Advarsler: FC Culpa: 2. Anders Agerlund Rasmussen, Mathias Baltzer og Ebubekir Erdal, Maribo.

Dommer: Oliver Alexander Stegemüller Fogh Simbold.

Tilskuere: 120 på en kunstgræsbane i Valby Idrætspark.

De kom foran 1-0 midt i første halvleg på et skud, som keeper Lasse Borggaard kunne have gjort mere ved. Maribo havde kun sporadiske muligheder blandt andet ved Anders Agerlund Rasmussen.

I anden halvlegs første minutter kom FC Culpa foran med 2-0 på en halvflugter fra kanten af straffesparksfeltet, og den scoring formåede Maribo aldrig at slå tilbage på.

- Det var et godt hold, som styrkemæssigt kunne vinde LF-serien, konstaterede James Jensen, der roste keeper Lasse Borggaard og Emil Børresen.