lokal fodbold

Lokal klubs unge kræfter fortsatte stime med storsejr

Noah Skovgaard (forrest) scorede to mål mod Herfølge og står dermed noteret for 16 mål i denne sæson. Arkivfoto: Nils Lund Pedersen
Vestlollikkerne vandt for fjerde gang i træk, da Herfølge blev nedsablet 4-0 med to mål og en assist af Noah Skovgaard.

HERFØLGE: FC Nakskov forsatte torsdag aften en imponerende stime med den fjerde sejr i træk i Sjællandsserien. Det gik ud over Herfølge, der på eget kunstgræs måtte lægge ryg til et stort nederlag.

FC Nakskov styrede opgøret fra start til slut og vandt ganske fortjent med de overbevisende cifre 4-0 - fordelt med to mål i hver halvleg.

Vestlollikkerne åbnede målkontoen med en blændende scoring, hvor bolden blev drevet frem over flere stationer til Frederik Mørkebæk Christensen på højrekanten, hvor han rundede sin modstander og spillede bolden skråt bagud til Noah Skovgaard, der nettede sikkert til 1-0.

Gæsterne næste scoring faldt efter næsten samme mønster og altså igen med Frederik Mørkebæk Christensen som oplægger fra højrekanten til Noah Skovgaard, så den lange angriber kunne score sæsonmål nummer 16.

- Vi dominerede og kunne have øget til 3-0 på en stor en stor chance til Tobias Nielsen, fortalte FC Nakskov-træner Henrik "Krølle" Christensen.

Herfølge fik en kort overgang en smule momentum efter pausen, men målmand Mads Starzec var på sin post på et halve chancer men følte sig ellers generelt ikke truet af værterne, der blev afvist af solidt forsvarsspil.

I stedet slog FC Nakskov til to gange i slutfasen med et par minutters mellemrum.

Mads Edlund Jensen scorede til 3-0 på hovedstød efter hjørnespark fra Lucas Brix Christiansen, og kort efter øgede Simon Mørkebæk Christensen til slutresultatet efter en returbold foran mål, hvor Noah Skovgaard havde næstsidste fod på kuglen.

- Vi mødte et fysisk stærkt mandskab, som vi undertiden slog os på, men vores hurtige boldomgang gav hele tiden muligheder i offensiven, sagde FC Nakskov-træneren, der noterede sit hold for en stabil indsats med god substans.

Træneren havde roser til hele holdet men ville dog godt fremhæve Frederik Mørkebæk Christensen og Noah Skovgaard for sublimt samspil, der førte til vestlollikkernes to første mål.

Det var forårets sidste kamp på kunstgræs. På fredag i næste uge rykker FC Nakskov ind på stadion til lokalopgøret mod Frem Sakskøbing.

Sjællandsserien, pulje 2, fodbold:

Herfølge - FC Nakskov: 0-4 (0-2)

Mål: 0-1 (11. min.) Noah Skovgaard, 0-2 (24. min.) Noah Skovgaard, 0-3 (84. min.) Mads Edlund Jensen, 0-4 (86. min.) Simon Mørkebæk Christensen.

Ingen advarsler.

Dommer: Michael Skaarup, Nykøbing.

Tilskuere: 40 på Herfølge Stadion.

• GULD Sjaellandsserien- Frem Sakskoebing - FC Nakskov11

Claus Jensen: Vi skal lære af de her perioder

Afklapsning på banen: Men Birgit, Jessica, Tine og Trine var med til rekordens aften