Annonce
Sport

Lokal målmand vender hjem til Nykøbing FC

Målmand Tobias Brogaard vender hjem til Nykøbing FC og står foran sin kommende hjemmebane i Lollands Bank Park. Foto: Thomas Lærke Jensen
Tobias Brogaard har underskrevet en to-årig aftale med "Bjørnene".

NYKØBING: Den første tilgang frem mod den nye sæson i 2. division er en realitet for Nykøbing FC. Klubben har hentet nakskovitten Tobias Brogaard hjem til at vogte målet for de kommende to sæsoner.

Han kommer fra et ophold i 2. divisionsklubben AB, hvor han havde kontrakt en sæson mere, men da Nykøbing FC meldte sig på banen og viste interesse, var Tobias Brogaard ikke i tvivl, og AB viste sig også samarbejdsvillige i forhold til at slippe ham et år før tid.

- Det var en no-brainer, da først Nykøbing FC meldte sig på banen. NFC er min klub, og jeg har hele tiden gerne villet hjem og spille for landsdelens førende fodboldhold, så det passede perfekt nu, siger Tobias Brogaard, der med sin øjeblikkelige bopæl i Nakskov også har temmelig langt til fem gange træning om ugen i AB, der er hjemmehørende i Bagsværd nord for København.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Erfaring fra mange klubber

- AB kunne godt se at, jeg gerne ville hjem og tættere på min bopæl, så det var intet problem. Der er også kommet en ny træner, der ikke kigger min vej, siger Tobias Brogaard, der har fået sin fodboldopdragelse i Nakskov Boldklub, men skiftede som ungdomsspiller til det daværende Lolland-Falster Alliancen.

Som første års senior blev det til en enkelt sæson i Frem Sakskøbing, og en tur til Frem København, inden han vendte tilbage til Nykøbing FC som reservekeeper for Thomas Villadsen.

Efter to sæsoner på udskiftningsbænken i Nykøbing FC fandt han fast spilletid først Skovshoved og dernæst AB, inden flere udenlandske klubber i Norden fik gavn af Tobias Brogaard, der vendte retur til Danmark og AB i sommeren 2022.

- Jeg har boet otte år i København og min kæreste har boet derinde i fem år, så det var nu, vi skulle hjem igen til Lolland-Falster. Så timingen omkring Nykøbing FC passede som fod i hose.

Med sine 29 år står den nybagte far til en lille pige foran sine bedste år som målmand, og det glæder han sig til at folde ud i Nykøbing FC.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skal give erfaring videre

- Der tegner sig jo et forholdsvis ungt hold, som skal bygges op, og der har jeg jo noget erfaring, som jeg håber på, jeg kan give videre til de unge spillere, siger Tobias Brogaard, der udover målmandsposten også skal stå for målmandstræningen på NFC-talent fra U/15 til U/19.

- Det er også en opgave, jeg ser meget frem til at komme i gang med, lyder det fra Tobias Brogaard, der har haft nogle gode samtaler med cheftræner og manager Claus Jensen, der er ganske godt tilfreds med, at det er lykkedes at hente Tobias Brogaard hjem.

- Det er en lokal spiller, der kender klubben ud og ind. Han har været ude og få noget erfaring andre steder og har udviklet sig til en rigtig dygtig keeper.

- Han brænder for Nykøbing FC og vil hjem og gøre en forskel for holdet og for klubben. Det er lige den slags spillere, vi har brug for, siger Claus Jensen, der endnu ikke har lagt sig fast på, hvordan målmandteamet til den kommende sæson skal se ud.

De to nuværende keepere Jeppe Rasmussen og Morten Bank har begge kontraktudløb til sommer.

  • Målmand Tobias Brogaard vender hjem til Nykøbing FC og står foran sin kommende hjemmebane i Lollands Bank Park. Foto: Thomas Lærke Jensen
Annonce
Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Annonce
Annonce
112

Bil i brand på motorvejen

Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Lolland

Efter voldsom brand: Militærmuseum genopstår

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

Guldborgsund

Nu skal pengene findes: Besparelser for 16 millioner kroner sendes i høring

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan

Lokal nyt

Venstre vil forlænge grænsekontrollem

Annonce
Annonce
Lolland

Kæmpe kovending: Alligevel flertal for omfartsvej

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Indland

Over 800 butikker vil donere overskudsmad i påsken

Lolland

Engang var den Danmarks bedste Aldi: Nu åbner den snart som Rema 1000

Guldborgsund

Ukendt fremtid præger lokal zoo

Guldborgsund

Revyen solgte ud: - Nu skal vi lige komme os over chokket

Vejret

Lavtryk og regn besøger Danmark i påskedagene