Annonce
Håndbold

NFH-SPILLER I FAMILIEFEJDE

NFH's Stine Eiberg Jørgensen (gul) kommer her i klemme mellem et par Odense-spillere. I aften møder hun sin tidligere klub Ajax. Foto: Peter Larsen
NFH's Stine Eiberg Jørgensen møder sin tidligere klub og søsteren Maja.

NYKØBING: Før denne sæson skiftede Stine Eiberg Jørgensen de trygge rammer i Ajax og Bavnehøj Arena ud med NFH i forsøget på at kommet et skridt op i karrieren.

Det er også lykkedes for den fysisk stærke forsvarsspiller, der straks fra start har spillet sig ind som en fast bestanddel af NFH's midterste forsvar.

I aften står hun så over for sin gamle holdkammerater, når NFH møder Ajax i den nedslidte hal på Vesterbro i København og ikke mindst søsteren Maja, der stadig er en del af Ajax-holdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det bliver sjovt at komme tilbage og spille der igen, og forhåbentlig vinder vi, så bliver det endnu sjovere, og så skal jeg jo møde min søster, og hende vil jeg simpelt hen ikke tabe til, griner Stine Eiberg Jørgensen før mødet med den klub, hun tidligere har repræsenteret i fem sæsoner og familiefejden mod lillesøster Maja Eiberg Jørgensen, der huserer på venstre back og nok skal få sine kampe med storesøster, hvis hun søger ind over midten til afslutning.

- Hun må simpelt hen ikke score. Det har jeg aftalt med mig selv, lyder det fra Stine Eiberg Jørgensen, der glæder sig til at komme "hjem" til Bavnehøj Arena og vise, at hun har udviklet sig som håndboldspiller efter skiftet til NFH.

Har løftet sit spil

- Det føler jeg da selv, at jeg har. Det er et skridt op i min karriere, og det var også det, jeg søgte, da jeg skiftede. Jeg har lært at give nogle ekstra tæsk, og det vil de også komme til at mærke, men bagefter så er vi gode venner igen, fastslår Stine Eiberg Jørgensen, der er tilfreds med den rolle og den start hun har fået i sin nye klub.

- Jeg synes det er gået rigtig godt og egentlig bedre, end jeg turde håbe på. Når det hele er nyt og dem, man skal spille ved siden af, også er nye, så kan det tage noget tid, men jeg er meget tilfreds med den måde, det hele har forløbet på.

- Og at jeg kun har spillet i forsvaret indtil videre, tror jeg også har hjulpet mig, men jeg kan da godt mærke, at jeg gerne vil deltage på den anden side af midterlinjen også, og det kommer vel også så småt. I øjeblikket vikarierer jeg da på stregen i angrebet, bemærker Stine Eiberg Jørgensen, der i fraværet af en anden tidligere Ajax-profil, Sofie Bardrum, har fået minutter i angrebet, når Nikita van der Vliet skal have pause.

I Ajax var Stine Eiberg Jørgensen tovejs-spiller, og det håber hun også kan lade sig gøre i NFH på et tidspunkt, selv om konkurrencen er hård.

- Men jeg er meget glad for at være her. Det skal der slet ikke herske nogen tvivl om.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Modstander kan overraske

Ajax chokstartede med at slå Team Esbjerg på udebane i sæsonpremieren, men har siden da kun skrabet tre point yderligere sammen, og københavner-mandskabet har også - udover Stine Eiberg Jørgensen - mistet flere andre profiler op til denne sæson, men alligevel kommer de næppe i akut nedrykningsfare, da den direkte nedrykningsplads er placeret hos Randers efter kronjydernes nylige konkurs.

Dog er det værd at bemærke, at de kun tabte med to mål på hjemmebane til rækkens førerhold fra Ikast.

Ajax råder fortsat over de to tidligere NFH-spillere i Natasja Clausen i målet og Matilde Kondrup Nielsen, der binder forsvaret sammen.

Hos NFH må man - udover Estavana Polman der i går blev solgt til Rapid Bucuresti - undvære Sofie Bardrum, der genoptræner efter en knæskade.

Tager man turen til Bavnehøj Arena for at følge kampen, skal man nok iføre sig en ekstra trøje, da der senest NFH var på besøg til en træningskamp kun var 15 grader i hallen!

Man kan også blive hjemme i varmen og følge kampen direkte i Radio SydhavsØerne fra kl. 19:30.

  • NFH's Stine Eiberg Jørgensen (gul) kommer her i klemme mellem et par Odense-spillere. I aften møder hun sin tidligere klub Ajax. Foto: Peter Larsen
Annonce
Sport

NFH-profil ånder lettet op: Fjernet knude var godartet

Sport

Landsholdsstjerner kommer til Falster

Annonce
Annonce
Lokal nyt

Millliondyrt projekt i gang: Skal forvandle 250 kvm

Lolland-Falster

"På røven i Nakskov"? - Det kan man godt glemme alt om

Maribo

Flytter butik væk fra Rødby: Men åbner i Maribo

Indland

Myndighederne jubler: Snart er det slut

Lokal nyt

Gør dig klar: Her sætter de prisen ned på brændstof

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

112

Stoppet på trehjulet knallert på motorvejstilkørsel

Lolland

Store Lalandia-planer: Udvider for at udnytte potentialet

Guldborgsund

Se billederne: Hundredvis dukkede op til 125-års jubilæum

Sport

NFH-profil ånder lettet op: Fjernet knude var godartet

Guldborgsund

Nyt udvalg: Færre skal være afhængig af pendling

Lokal nyt

Uro i lokalt sygeplejeråd: Vil af med forkvinde

Udland

Fragmenter af fugleinfluenza fundet i amerikansk komælk

112

105 taget i fartkontroller

Udland

Flere er kommet til skade under indspilning af ny Hollywoodfilm

Indland

Over 100.000 danskere vil gøre noget godt for klimaet torsdag

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Kvinde dræbt af tog på Falster: Advarsel kom for sent

Falster

Koster 30 millioner: Enormt million-projekt går ind i ny fase

Indland

Vanvid: Seks syrebomber er kastet ind i skolegård i Esbjerg

Guldborgsund

DSB udbetaler kompensation: Så meget er der til lokale pendlere

Guldborgsund

Lukker i protest: Ingen dialog, forståelse eller anerkendelse

112

Klip og bøder på Vestlolland

Sport

Landsholdsstjerner kommer til Falster