Annonce
Sport

Nykøbing FC skriver kontrakter med unge talenter

Manager og cheftræner Claus Jensen med de tre unge spillere, der netop har skrevet kontrakt med Nykøbing FC. Fra venstre Milas Frederiksen, Rasmus Berner og Oskar Balsløv. Foto: Nykøbing FC
I tråd med klubbens filosofi har Nykøbing FC-manager Claus Jensen haft kuglepennen fremme og sikret sig tre af klubbens unge spillere på kontrakt.

NYKØBING: - Det er en hjørnesten i forhold til hvordan, vi gerne vil drive og udvikle Nykøbing FC fremadrettet. Sådan har Claus Jensen sagt utallige gange i forhold til talentstrategien, og nu sætter han endnu engang handling bag ordne, ved at fastholde tre unge talenter i yderligere op til tre år.

Forsvarsspilleren Oskar Balsløv, der fik debut i udekampen mod AB i marts, havde i forvejen en lærlingekontrakt som er forlænget med yderligere et år, så den følger hans skolegang.

19-årige Rasmus Berner, der er offensiv midtbanespiller, har allerede spillet tre kampe på førsteholdet indtil en brækket fod, satte ham ud af spillet for en periode. Han har underskrevet en to-årig kontrakt, og den bare 17-årige midtbanespiller Milas Frederiksen, der fik debut i udekampen mod Aarhus Fremad tilbage i april, har sat sit navnetræk på en 3-årig aftale.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Træner med førsteholdet

Fælles for alle tre spillere er, at de allerede træner med førsteholdstruppen og har gjort det længe. Alle tre har spillet ungdomsfodbold i Nykøbing FC, inden de fik deres debut på førsteholdet.

- Jeg kan huske vi har løbet ind som bolddrenge på stadion, og nu er det så os selv som løber ind, og det er virkelig stort for mig. Det er en drengedrøm som, er gået i opfyldelse, siger Milas Frederiksen, mens Rasmus Berner, der bliver student om en måneds tid, supplerer.

- Det bliver nogle fede år. Jeg glæder mig til at indgå i træningen med de øvrige i truppen og koncentrere mig fuldt ud om at spille fodbold, udvikle mig og så i øvrigt tage de chancer som byder sig, lyder det fra Rasmus Berner.

Oskar Balsløv har allerede brugt de optrædener han har fået på førsteholdet, til at få mere hård på brystet, og allerede efter hans anden seniorkamp, var Claus Jensen ikke sen til at udnævne ham som den nye Franco Baresi, da han udstrålede en ro som AC Milan-legenden, der vandt VM-sølv i 1994 med Italien.

- Der er et stort spring fra ungdomsfodbold til senior. Tempoet, intensiteten og hårdheden er væsentlig større, men de øvrige i truppen har taget godt imod os unge og hjælper os meget til træningen, lyder det fra Oskar Balsløv.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Cadeau til talentudviklingen

Det er en stor glæde for alle i Nykøbing FC, at der udklækkes endnu tre talenter til førsteholdstruppen, mener Claus Jensen.

- Kontrakterne med de tre unge gutter, er endnu et bevis på at vi er på rette vej. Vi har skabt et miljø, hvor vi udvikler vores unge lokalt forankrede spillere, til at være med omkring ungdomslandsholdene og som i en tidlig alder er dygtige nok til at indgå i førsteholdstruppen og spille på vores bedste hold. Jeg vil gerne give en stor cadeau til de unge spillere og talentudviklingen i Nykøbing FC. Det er flot arbejde af drengene og af alle de mange trænere og specialister omkring dem i vores talentmiljø, at de leverer endnu tre spillere til Nykøbing FC’s førsteholdstrup, lyder det fra manager og cheftræneren i en og samme person.

  • Manager og cheftræner Claus Jensen med de tre unge spillere, der netop har skrevet kontrakt med Nykøbing FC. Fra venstre Milas Frederiksen, Rasmus Berner og Oskar Balsløv. Foto: Nykøbing FC
Annonce
Sport

Styrker målmandsteam med ung keeper fra GOG

Sport

Aldrig sket før: Over 2.000 løbere krydser fingre

Annonce
Annonce
Nykøbing

Nu kan du få leveret joints hjemme hos dig selv

Gedser

Frustreret over manglende svar: Vi er klar til at gå langt

Guldborgsund

Ændrer i sidste øjeblik: "Jeg har fået en god ide"

Indland

Hidtil usete gps-forstyrrelser blev registreret på Bornholm i maj

Erhverv

Det koster at åbne nyt: Millionunderskud i første regnskab

112

Kvinde fra Rødby knaldet på massageklinik

112

Grotesk udvikling i sag om kollegie-knivstik

112

Kraftig røg fra hus: Dyr reddet levende ud

Sport

Styrker målmandsteam med ung keeper fra GOG

Lolland-Falster

"Jeg bliver gal over at se, hvor få penge der afsættes"

Lokal nyt

Sænker lokale elpriser igen: Så meget er de faldet siden energikrisen

112

Udsat for vold i tog af kvinde fra Falster

Lolland

Lukker projekt: Det kan de fandeme ikke være bekendt

Guldborgsund

Byrådsmedlem skifter til nystiftet liste: - Vi er til for borgerne

Lolland

Kommer med opfordring til konge-besøg på Lolland: - Det er kæmpestort

Annonce
Annonce
Lolland

Borgmester til borgermøde: Det er ikke fair

Politik

Regeringen vil booste iværksætteri med lempet skat og mere kapital

Indland

Regeringen vil kræve beredskabsplaner i over 200 virksomheder

Sport

Lokal skytte på vej til Para-OL i Paris

Lolland

Akut fjernvarmearbejde spærrer stor vej

112

Det blev en dyrere tur til Danmark end planlagt

Sport

Aldrig sket før: Over 2.000 løbere krydser fingre