TEAM SYDHAVSØERNE VINDER KÆMPE DRAMA

Fantastisk comeback af Team Sydhavsøerne, der vandt de sidste fem minutter 5-0 og kampen 29-28 mod Skovbakken.

MARIBO: Der var dramatik for alle pengene da Team Sydhavsøerne her til eftermiddag vandt over Skovbakken efter et helt forrygende comeback i de sidste minutter af opgøret.

Det havde været en vanskelig eftermiddag for hjemmeholdet, der aldrig fik hold på spillet, og intet tydede på en hjemmesejr med seks minutter igen, da Skovbakken scorede til 24-28.

Men værterne gav aldrig op og efter et hav af afbrændere på Skovbakken-keeper Mads Hviid, kom der pludselig hul på bylden i slutfasen.

Godt hjulpet af et fantastisk forsvar, der fik bugt med de hurtige og hårdtskydende Skovbakken-angribere fik Team Sydhavsøerne hentet ind og marginalerne var også med lollikkerne, da gæsternes fløjspiller Emil Sidelmann ved stillingen 25-28 fik en udvisning for at skyde keeper Sebastian Minor Hansen i ansigtet i stedet for en scoring.

Den udvisning blev meget dyr for Skovbakken, der elles havde vældig fint fat i Team Sydhavsøernes overtalsspil og pludselig var der reduceret til 27-28.

De godt 1.100 tilskuere var nu helt oppe på stikkerne, og i kraft af endnu et vellykket forsvar kunne Daniel Sørensen udligne på kontraløb til stillingen 28-28 med tre minutter tilbage.

Aarhusianerne tog timeout og satte et angreb op, men afslutningen fra topscorer Emil Svensson var svag og gik i sidenettet.

Den chance forpassede Team Sydhavsøerne ikke til at bringe sig foran for første gang i kampen, da Lasse Højgaard blev spillet fri på venstre fløj og scorede til 29-28.

Der resterede dog fortsat et minut og sekunder efter føringsmålet blev Daniel Astrup udvist, men igen løb Skovbakkens angreb ud i sandet.

Sydhavs-træner Nick Szwiec tog derpå en time out med 25 sekunder tilbage og det lykkedes at spille igennem Skovbakkens helbanepres og få en afslutning ved Lasse Højgaard, der dog brændte. Bolden røg ud til Nicolaj Jørgensen, der også brændte på Mads Hviid og efterfølgende forhindrede Tobias Jørgensen i at komme hurtigt op i den anden ende.

Heldigvis kostede det kun en to minutters udvisning og ikke et straffekast for at standse et angreb i de sidste 30 sekunder af en kamp, og så løb det hele ud til stor jubel for de mange tilskuere, der tilbragte lørdag eftermiddag i Lollands Bank Arena i Maribo.

Med sejren avancerer Team Sydhavsøerne til tredjepladsen i 1. division, da den daværende indehaver Skive dummede sig mod bundholdet Roskilde.

• Matchvinder Lasse Højgaard jubler ud til publikum efter etmålssejren over Skovbakken.