Annonce
Sport

TSØ-talenter viste sig flot frem: - Det er helt fantastisk

Emil Sønderskov spillede fremragende mod HC Odense, og scorede syv gange i sejren på 34-33. Foto: Kim Nielsen, Konceptlab
Flere af Team Sydhavsøernes unge talenter blomstrer i fuld flor i fraværet af de mere etablerede spillere.

MARIBO: I første halvdel af sæsonen var Emil Sønderskov ikke i nærheden af spilletid på førsteholdet, og passede sin udvikling stille og roligt på andetholdet i 2. division.

Men i takt med at de mere etablerede kræfter, er faldet fra med skader i stort antal, har Emil Sønderskov spillet sig ind på 1. divisionsholdet, og helt uimponeret bliver han bare ved med at lægge alen til sit niveau. I kampen mod Odense leverede han en stor forsvarsindsats og krydrede også indsatsen med hele syv scoringer i den anden ende, da Team Sydhavsøerne tirsdag aften slog HC Odense med 34-33.

Men han bevarer benene dybt plantet i den lollandske muld.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg var sgu træt, men vi bliver med at tro på det. Hvor vi får kræfterne fra, det aner jeg ikke, men det er helt fantastisk, at vi står med sejren til sidst. Det var bare superfedt, sagde en glad Emil Sønderskov, der blev ved med at skyde på mål, selvom det var et par afbrændere undervejs.

- Jeg fik at vide, at jeg bare skulle blive ved med at skyde, og heldigvis så gik det jo godt. Det er jeg bare super lykkelig for. Det var fantastisk at spille igen i dag. Stemningen i hallen var igen i dag helt forrygende, og publikum hjalp os virkelig i de perioder, hvor vi havde det svært, lød det fra Emil Sønderskov, der i øjeblikket er på en ganske lille lærlingekontrakt i klubben, men som han leverer i øjeblikket, kan det ikke vare længe før sportschef Morten Juul tilføjer kontrakten yderligere et par nuller, og sikrer den 19-årige knægt, der har fået sin håndboldopdragelse i Ravnsborg, i nogle sæsoner frem.

Der skulle graves enormt dybt for at hive sejren i land, og træner Klavs Bruun Jørgensen var på et tidspunkt i anden halvleg ved at miste troen på en sejr.

- Da vi kommer bagud med tre mål med otte minutter igen, der står jeg med fornemmelsen af, at det kan vi ikke hente, men jeg må bare tage hatten af, for de knægte der. De bliver ved med at kæmpe, selv hvor det ser allersværest ud, lød det fra træneren, der ikke var tilfreds med den forsvarstaktik han selv havde lagt.

- Jeg må tage den tvivlsomme ære af, at jeg havde sat forsvaret en anelse for offensivt op, og det gjorde at der spredte sig noget usikkerhed. Det var lidt noget rod i hele kampen, konstaterede Klavs Bruun Jørgensen, der skal sætte spillerne op til endnu en kraftpræstation på søndag, når topholdet HC Midtjylland kommer på besøg.

- Vi har troen på at vi kan slå Midtjylland, men det er klart, at der må gerne komme nogle spillere tilbage fra vores skadeslazaret.

HC Odense havde sejren inden for rækkevide, men formåede ikke at snøre sækken til, mente fynboernes træner Daniel Ludo Nielsen.

- Vi havde fortjent mindst det eneste point, men er ikke skarpe nok, da kampen skal afgøres. Der er ikke nogen tvivl om, at publikum hjælper hjemmeholdet frem i den afgørende fase, hvor der virkelig bliver lagt tryg på os og dommerne. Det var en fed kamp, men jeg ærgerlig over, at vi ikke får et eller måske to point.

  • Emil Sønderskov spillede fremragende mod HC Odense, og scorede syv gange i sejren på 34-33. Foto: Kim Nielsen, Konceptlab
Annonce
Sport

Claus Jensen: Vi skal lære af de her perioder

Sport

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Annonce
Annonce
Nykøbing

Pryglet ud af Aarhus: Ny øretæve til NFC

Lokal nyt

Alt for våde marker: De er ærgerlige og frustrerede

Lokal nyt

Krævede syv års arbejde: Nu er det endelig klar

Sport

Claus Jensen: Vi skal lære af de her perioder

Lolland

Minister i vildrede: "Hvad er det, Lolland vil?"

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Sport

Afklapsning på banen: Men Birgit, Jessica, Tine og Trine var med til rekordens aften

Guldborgsund

Brand i ejendom: - Den var godt udviklet, da vi ankom

Lolland

Frygter for idyllen: Overraskede, kede af det og indignerede

Sport

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Erhverv

Nyt stort underskud i Coop: 717 millioner i minus!

Indland

Forventer flere kraftige brag omkring udbrændt Børsen

Falster

For få havde lyst: Nu flytter den til fængslet

Guldborgsund

Camillas umulige kamp: 300 har takket nej

Guldborgsund

Et farvel til bananen?

Lokal nyt

Godkender økonomisk redningsplan med markant mindre indflydelse

Annonce
Annonce
Gedser

Fanget ved grænsen: Medbragte meget stort, kontant beløb

Guldborgsund

Henrik havde svært ved at stå stille, da han så tyren Bjarne

Sport

Bizar afslutning koster dyrt: Nu er hammeren faldet

Guldborgsund

- Når sådan et chok rammer, har vi brug for at samles

Sport

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Udland

Iran lukker landets største lufthavn efter melding om angreb

Vejret

Weekenden bliver kold men byder på flere solstunder