cookie-og-privatlivspolitik

Team SydhavsøerneTeam Sydhavsøerne er navnet på en håndboldklub fra Lolland-Falster, der for tiden er at finde i herrernes 1. division. Holdet har hjemmebane i enten Rødbyhavn Sportshal eller i Maribo-hallerne, alt efter hvad der foregår af arrangementer.

Team Sydhavsøerne blev oprettet i 2003 og tilbragte de første to år i 2. division, inden holdet i 2005 rykkede op i den landsdækkende 1. division. I 2007 satsede Team Sydhavsøerne med flere indkøb og en ny træner, men det gav ikke pote, og endte i stedet med nedrykning. Til gengæld gjorde Team Sydhavsøerne det godt i 2. division, hvor det blev det første hold til at slå det nye storhold, AG København, i en divisionskamp.

Team Sydhavsøernes mission

Det er vigtigt at have et formål med sin forening eller virksomhed. Derfor har Team Sydhavsøerne valg at deres mission skal være synlig for alle. Missionen kan du læse nedenfor:

Team Sydhavsøernes mission er at videreudvikle et lokalt, bæredygtigt grundlag for deltagelse i dansk elitehåndbold på herresiden.

Med solid forankring i moderklubberne Rødby HK og HMH skal Team Sydhavsøerne udvikles og styrkes. Det skal ske med et socialt netværk omkring Team Sydhavsøernes værdier, for fans, spillere, ledere, partnere og frivillige støtter.

I fællesskab skal positionen som den førende håndboldklub – sportsligt, økonomisk, tilskuermæssigt og socialt på Lolland-Falster og Sydsjælland fastholdes og udbygges.

Læs om Team Sydhavsøerne på folketidende.dk

Vi stræber efter at have de friskeste nyheder fra blandt andet Team Sydhavnsøerne på folketidende.dk. Vi dækker en bred vifte af kategorier – så der er noget for alle vores besøgende.

Udover sportsrelaterede nyheder, kan du også finde:

Filmanmeldelser
Nye jobopslag
Debatter, hvor du kan komme med input
Vi kan også tilbyde dig billedserier fra lokale arrangementer, og vores nye videosektion bringer dig levende billeder fra både ind- og udland – og naturligvis også ved lokale sportsarrangementer.

Følg sporten her


ANNONCE