Annonce
Ugeavisen Guldborgsund

EN NY PEUGEOT MED MERE TEKNIK OG MASSER AF PLADS

Salgskonsulent hos Schulz Biler, Torben Stryger, inviterer alle til en prøvetur i den stilrene 408'er. FOTO: Manfred Sørensen
Peugeot har med den stilrene 408'er igen sat gang i 400'serien. Både som benziner og plug-in-hybrid.

BILCENTRUM: Mange læsere med lidt år på bagen husker måske Peugeot's 400-serie - nemlig 405, 406 og 407. Det er længe siden, at disse modeller rullede af samlebåndet på Peugeot-fabrikkerne. Især de to første modeller var populære - ikke mindst fordi de - dengang for 30 år siden - var utrolig velkørende og samtidig bød på oceaner af plads.

Men efter en længere pause med 400-serien har Peugeot nu taget depechen igen og præsenteret en ny, en 408'er (godt gættet....)

Der er tale om en dynamisk og stilsikker fastback. Frihøjden er hævet, men bilens højde er bevaret, så bilen får et særdeles sporty udtryk. Bilen kan med rette kaldes en kombination mellem en SUV, en stationcar og en coupé.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Under alle omstændigheder er det en praktisk familiebil med masser af plads og samtidig lidt af en designperle, lyder det fra salgskonsulent Torben Stryger, salgskonsulent hos Schulz Biler i Nykøbing, der sammen med Clausen & Larsen i Sakskøbing er de to Peugeot-forhandlere på Lolland-Falster.

Man kan få 408'eren fra 394.990 kroner for en attraktiv Allure-udgave med en kvik benzinmotor med 130 hestekræfter, automatgear og en meget omfattende udstyrsliste.

Vil man gerne gå en anden vej kan i stedet vælge den nye Peugeot 408 som plug-in-hybrid og få fremragende brændstoføkonomi. Allure Pack-udgaven er ligeledes proppet med udstyr og koster fra 444.990 kroner.

Masser af komfort

I Peugeot 408 oplever man komfortmæssig nydelse. Således er bilen udstyret med blandt andet LED-ambient-belysning med otte farver (standard), Focal Premium HI-FI-system med 10 højtalere (option på udvalgte modeller) og Air Quality System og Clean Cabin (standard på nogle modeller).

Peugeot 408 er fyldt med moderne teknologiske løsninger - og det gælder selvfølgelig også multimediedelen. Således er cockpittet intuitivt og brugervenligt, og giver nemt og bekvemt adgang til alle funktioner.

- Med det lille rat og stilrene design er der blevet lagt stor vægt på, at det er føreren, som skal blive forkælet af bilen og ikke omvendt, lyder det fra Torben Stryger.

Hvad angår den vigtige sikkerhed tilbyder 408'erenen vifte af førerassistentsystemer, den er delvist selvkørende med ny Drive Assist 2.0 Pack. Systemet inkluderer semi-automatisk vognbaneskift og hastighedsanbefaling, night vision, og 360-graders kamera, langrækkende blindvinkelovervågning.

- Vi glæder os i den grad at fremvise bilen for kunderne, der naturligvis kan få en prøvetur, lyder opfordringen fra Torben Stryger.

  • Salgskonsulent hos Schulz Biler, Torben Stryger, inviterer alle til en prøvetur i den stilrene 408'er. FOTO: Manfred Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
Guldborgsund

I chok over Søren Papes død: - Jeg er meget rystet over det

Sport

Bisultanov til tops ved Thor Masters

Politik

Søren Pape er død - følg reaktioner og den seneste udvikling

Indland

Tiårig er fundet i god behold efter over et døgns eftersøgning

Politik

De Konservatives formand Søren Pape er død - 52 år

Lolland

Emil og Joachim er danmarksmestre i verdensmål

Guldborgsund

Husbåde i lokal havn deler vandene: Særligt to kritikpunkter fylder

Vejret

DMI advarer: Risiko for tæt tåge

Vejret

Tæt på rekord

Indland

Politi afslutter helikoptereftersøgning af 10-årig uden resultat

Indland

10-årig fra Sydvestjylland er ikke fundet i løbet af natten

Sport

Team Sydhavsøerne sikrer talentfuld keeper to år mere

Lolland

Ledelseskrise: Fire formænd på et halvt år

Lolland

Nye billetpriser til ø-færger

Indland

Skat har sendt ekstraregninger for 191 millioner kroner

Ugeavisen Guldborgsund

Gode råd til at købe en sund hvalp

Annonce
Annonce
Lolland

Lokal vin på kortet hos tre nye Michelin-restauranter

Vejret

Weekendens vejr byder på skyer og pæne temperaturer

Indland

Luft siver ud af Andreas Mogensens rumstation

Udland

Over én milliard mennesker er nu svært overvægtige

Lolland

Fra kaffeklub til beredskabsstyrke: Ny serie afdækker lokal eskadrilles særlige opgaver

Lolland

Nu er der kun en ged tilbage

Lolland

Fra Fejø til frontlinjen: René donerer elsket firehjulstrækker til Ukraine