Annonce
Ugeavisen Guldborgsund

FRIMANN BILER VISER EL-BILER FREM I GÅGADEN

Sælger Philip Ritter hos Toyota er begejstret for bZ4x'eren. Og mon ikke mange andre også bliver det, når de på onsdag kan opleve den udstillet i den indre by? FOTO: Maria Bjørn Lejre
Når der onsdag er aftenåbent i Nykøbing er Frimann Biler repræsenteret med seks spændende elektriske modeller.

BILCENTRUM: Når Vores Nykøbings medlemsbutikker på onsdag inviterer til aften åbent onsdag, med åbne butikker, til klokken 21 vil også Lolland-Falsters største autoforhandler Frimann Biler bidrage til, at det bliver endnu mere spændende at lægge vejen forbi den indre by.

Fra klokken 11 og resten af dagen sættes der fokus på el-biler. Frimann Biler, der forhandler hele seks mærker, nemlig Toyota, Opel, Hyundai, Fiat, Citroën og Jeep, dukker op med en hel palet af el- og hybridbiler, som alle så kan få et rigtig godt kig på og ikke mindst masser af information om.

- Det drejer sig om de fem rene el-biler Citroën e-C4, Opel Mokka e-Mok, Hyundai Ioniq 5,  Fiat 500 og ikke mindst Toyotas sidste skud på stammen, den nye bZ4x. Udover disse er der så Jeep Compas, der er en plug-in-hybrid model, fortæller Frimann Bilers  kunderejse og marktingschef, Maria Bjørn Lejre, der dog understreger, at der selvfølgelig lige skal tages forbehold - alt afhængig af, hvad der sælges op til onsdag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

10-års tryghedsgaranti på batteri

Hos Frimann ser man frem til onsdag og glæder sig til at vise bilerne frem og fortælle om de mange fordele, der er ved at køre el-bil.

- Det er især spændende, at Toyota med bZ4x nu er med på vognen af rene elektriske biler. Der er tale om en crossover SUV og den første i Toyotas nye bZ-serie. bZ står for "beyond Zero", hvilket vidner om Toyotas mål om at udlede ingen CO2 i hele bilernes livscyklus. Men ikke nok med det, er målet med bZ, at skabe nye fordele for miljø, personer og samfundet som helhed, forklarer salgskonsulent i Toyota-afdelingen, Philip Ritter.

Bilen leveres med Toyotas hele 10-års tryghedgaranti og hele 1 million kilometer på batteri. Sådan!

Kernen i Toyota bZ4X ligger i den fleksible e-TNGA platform. Denne specielt dedikerede elbils-platform er udviklet særligt til elektriske biler. Platformen giver vores SUV-koncept dens markant lange akselafstand og korte udhæng både for og bag, som gør kabinen så stor som i en luksus limousine. e-TNGA giver desuden samme fordele som det klasseledende firehjulstræksystem (AWD), udviklet i samarbejde med Subaru. Ved at samle Toyotas viden inden for elektrificering samt Subarus ekspertise indenfor AWD, kan bilejere nu nyde rolige, afslappende og spændende køreture.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På terrænbane i Vejle

- Forleden var vi på Range Rovers terrænbane i Vejle for rigtigt at prøve bilen. Det havde regnet inden, så banen var rigtig mudret. Men til trods for de svære forhold, var det en fornøjelse at sidde bag rattet i bZ4x'eren, fortæller Philip Ritter.

Som man kan se på billederne har Toyota virkelig lagt sig i selen, hvad angår bilens design, der er med til at forbedre oplevelsen fra form til funktion. Toyotas designere har haft friheden til at skabe biler til en ny æra og har formået at kreere en ægte SUV med et unikt udseende og tilstedeværelse. Blandt andet med innovative funktioner som solcellepanelopladning, der bidrager til rækkevidden, luftige, rummelige og åbne kabiner, som tilbyder en ny dimension indenfor interiør-design - og hvor man får en "hub", så man aktivt kan socialisere med andre. Priserne starter ved 397.999 kroner.

En anden nyhed hos Frimann, der dog først er på vej og som ventes med stor spænding, er Hyundai Ioniq 6 - afløseren til den meget roste Ioniq 5, der blev kåret til "World Car of the Year" i 2022.

Ioniq 6 er dog noget helt andet, men det vender vi, måske tilbage i en ny udagve af Bilcentrum.

  • Sælger Philip Ritter hos Toyota er begejstret for bZ4x'eren. Og mon ikke mange andre også bliver det, når de på onsdag kan opleve den udstillet i den indre by? FOTO: Maria Bjørn Lejre
Annonce
Annonce
Annonce
Politik

- Wow, hvad fik du nu sagt ja til, Mark?

Lolland

Drømmer om 7.000 kvadratmeter stort hotel i Nakskov

Guldborgsund

Blodrøde tal: Stort millionunderskud hos lokale spisesteder

Sport

Dommerfejl irriterer Rune efter nederlag

Guldborgsund

Kim Rahbek om millionunderskud: Der er tre årsager til det

Sport

Ærlig keeper efter drop: - Det er bare piv elendigt

112

Rykker massivt ud: Kraftig røg fra Refa-anlæg

Sport

Ny stor lussing til forsvarsløse Bjørne

Femern

Stort skridt: Nu er den under vand

Indland

Hjemsendt forsvarschef truer med søgsmål mod ministerium

Indland

OK køber halvdelen af kriseramte Coop: Det kommer det til at betyde

Lolland

Vil du eje “Smålandshavet”? Nu er den sat til salg

Guldborgsund

Vandtårn skal rives ned

Guldborgsund

Voldsomme skader: Så mange millioner skal kommunen betale

Politik

Aftale indgået: Nu fjernes de fra egne erstatningssager

Annoncørbetalt indhold

Suveræne SUV’er til skarpe priser

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Problemer med falsk "søn" og "datter": Svindel for halv million

Guldborgsund

Efter flere forsinkelser: Nu åbner den endelig

Indland

Fredag ruller 25 milliarder ind på danskernes konti

Rødbyhavn

Jubler over drømme-adressen: Nu åbner Lidl

Nykøbing

Landsdækkende kæde åbner i nye lokaler i Nykøbing: Se hvornår her

Rødby

Tidligt morgenuheld: Bil endte på taget

Indland

Statsministeren varsler sundhedsudspil