Annonce
Ugeavisen Guldborgsund

Vil give køreglæde for pengene

Til ære for vore læsere har Schulz Biler været på en lille køretur over broen for at lade disse fem flotte MX-5'ere posere med Guldborgsund og byen i baggrunden. Hos Schulz Biler kan se dem på nært hold og eventuel også få en prøvetur. FOTO: Schulz Biler
Mazda MX-5 er verdens mest solgte topersoners åbne sportsvogn nogensinde. Den er solgt i mere end én million eksemplarer. Kig forbi hos Schulz Biler og få et kig den unikke bil, hvis pris starter ved 280.000 kroner.

BILCENTRUM: Tilbage i slutningen af 1980'erne genoplivede Mazda  det klassiske Roadster-koncept med første generation sportsvogen Mazda MX-5. For mange bilelskere betød det ultimativ køreglæde i et kompakt format takket være sin lave vægt i kombination med baghjulstræk og langsliggende frontmotor. Derudover var den prismæssigt til at komme i nærheden for en større kundegruppe i modsætning til de fleste andre sportsvogne.

Alt dette gælder også her anno 2023 for Mazda MX-5, der fortsat har formål for øje at give mest mulig køreglæde for pengene, lyder det fra salgskonsulent Tobias Larsen fra Schulz Biler i Nykøbing, der er forhandler af Mazda.

Priserne starter ved 280.000 kroner, der giver adgang til en MX-5 roadster med den omdrejningsvillige 1.5-liters motor med 132 hk og den ultra præcise 6-trins manuelle gearkasse. Med den lige så omdrejningsvillige men stærkere 2.0-liters motor med 184 hk og samme gearkasse koster MX-5 fra 345.000 kroner. Begge varianter kan også leveres som RF (Retractable Fastback) med elektrisk foldetag mod en merpris på 40.000 kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til MX-5 1.5 kan man mod en merpris på 30.000 kroner. vælge en Edition-pakke med blandt andet læderindtræk, automatisk klimaanlæg samt regn- og lyssensor. Denne pakke er standard i MX-5 2.0 sammen med 17” aluminiumsfælge og et Limited Slip-differentiale. Den kan for 35.000 kr. opgraderes med en Sports-pakke bestående af blandt andet Bilstein-undervogn, Recaro-sæder, adaptive LED-forlygter og et BOSE audiosystem med ni højttalere.  Alle modelvarianter har nu trådløst Apple CarPlay som standard.

To nye specialmodeller

Samtidig med det normale modelprogram indføres hele to nye specialmodeller, der begge er baseret på roadster-udgaven af MX-5 i standardudførelse med 2.0-liters motoren: MX-5 Seiza og MX-5 100th Anniversary Edition.

MX-5 Seiza er udstyret med sæder med hvidt nappa-læder, rød stofkaleche og 17” BBS aluminiumsfælge. Man kan vælge mellem 5 forskellige karrosserifarver. Derudover har den udstyr som nøglefri adgang, adaptive LED-forlygter, BOSE audiosystem med 9 højttalere og en udvidet sikkerhedspakke. Prisen er 395.000 kr. inkl. levering.

MX-5 100th Anniversary Edition markerer, som navnet antyder, Mazdas 100-års jubilæum og findes kun i en enkelt version. Den er lakeret i hvid metallic og har rød kaleche samt matchende røde lædersæder med et jubilæumslogo præget i hovedstøtterne. Derudover er den udstyret som en MX-5 Seiza dog med tilføjelsen af en lang række små detaljer, der gør den unik. Den koster 415.000 kr.

- Man kan jo kigge forbi hos os og fået kig på MX 5'eren. Vi har også en brugt 132 hestes stående og flere på vej, understreger Tobias Larsen.
  • Til ære for vore læsere har Schulz Biler været på en lille køretur over broen for at lade disse fem flotte MX-5'ere posere med Guldborgsund og byen i baggrunden. Hos Schulz Biler kan se dem på nært hold og eventuel også få en prøvetur. FOTO: Schulz Biler
Annonce
Annonce
Annonce
112

Nye detaljer: Overfaldet to gange - ikke under 13 spark

Guldborgsund

Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland

Guldborgsund

Henrik havde svært ved at stå stille af ren begejstring, da han så tyren Bjarne

Udland

Iran lukker landets største lufthavn efter melding om angreb

112

Hunde redder kvinde fra kraftig brand

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Guldborgsund

- Når sådan et chok rammer, har vi brug for at samles

112

Efter voldsomt overfald: Politiet kommer med nyt om 15-årig drengs tilstand

Sport

2.400 billetter solgt: Storkamp nærmer sig udsolgt

Lolland

Politiet måtte give fortabt: Nu er påskemysteriet opklaret

Vejret

Weekenden bliver kold men byder på flere solstunder

Guldborgsund

Unikt projekt: Sygehuspatienter kan nu modtage behandling i eget hjem

112

En person kørt på sygehuset efter sammenstød i trafikken

112

15-årig overfaldet: Fire personer anholdt

Lolland

Kommune fik kritik for ventetid: Handleplan skal rette op

Indland

Ydermure er styrtet sammen i den udbrændte del af Børsen

Annoncørbetalt indhold

Suveræne SUV’er til skarpe priser

Annonce
Annonce
112

Stoppet med slagvåben og pistoler i bilen

Sport

Lokal bokser bliver hovednavn ved professionelt stævne

Lokal nyt

Efter slagteri-lukning: Frygter at lokale svineavlere stopper

Lokal nyt

Kæmpe-lukning får konsekvenser: Fyringer rammer også lokalt

Guldborgsund

Jyder tabte i Højesteret: Guldborgsund Kommune vinder strid om millioner

Sport

Maribo-dreng skifter til dansk traditionsklub

112

Blev opdaget: Solgte narko på byens torv midt om dagen