Annonce
Ugeavisen Lolland

Behandleren kan nu kalde sig specialist

Thea Kaad er glad for sin lille klinik, der ligger lige ved privatboligen midt i Maribo. Foto: Daniel Brøns
Siden Thea Kaad åbnede sin hudklinik "Clinique Skin Care By Kaad” er det gået støt fremad. Hun har en alsidig baggrund og er ekstremt engageret i alt, hvad der vedrører hudens sundhed.

MARIBO: Orker man ikke de store skønhedsklinikker med mange behandlere og meget uro, så er den nye klinik på Grønningen 4 i Maribo formentlig det helt rigtigt. Her har Thea Kaad besluttet at udleve sin drøm om at arbejde med skønhed som professionel kosmetolog – ikke mindst med hudens sundhed. Og hun er kommet godt i gang.

- Jeg startede i august, og uge for uge er der kommet mange ind. Især har folk opdaget, at jeg er autoriseret indenfor ”Dermalogica”, der er særdeles anerkendt i både Danmark og resten af Verden, fortæller behandleren, der har indrettet en klinik, der oser af renhed og intim atmosfære – og det er netop også meningen.

- Jeg ønsker at give mine kunder et synligt resultat, samtidig med at de får en pause fra hverdagens stress og måske oplever en hyggelig time med nærvær og forkælelse. Jeg laver faktisk alt fra skræddersyet ansigtsbehandlinger til voksbehandlinger, vipper, bryn og negle, siger behandleren, der er meget begejstret over sit uddannelsesforløb hos Dermalogica.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De gør meget ud af at sikre, at vi har den rigtige baggrund – og at vi udvikler os. Derfor skal vi flere gange om året bestå nogle prøver for at bevare retten til at behandle og forhandle af brandet – og for at vise vores kunder, at vi bliver dygtigere, siger hun og fortæller, at hun netop har skiftet status fra at være certificeret ”Behandler” til at være certificeret ”Specialist”. Næste niveau er ”Ekspert”, men selv om hun først bliver det om otte måneder, så kan hun det hele allerede.

- Faktisk har jeg selv brugt cremerne i 12 år og med den supplerende uddannelse i det seneste år har jeg virkelig lært meget og der tilstøder ny viden til efter hvert kursus sammen med det udviklende brand, siger hun og viser hylderne med cremer, der koster fra 135 til 1300 kroner.

- Alle behøver slet ikke de dyreste cremer, og jeg gør meget ud af at vejlede til det rigtige, siger hun og viser et par billeder af før og efter på én af cremerne. Jeg råder og vejleder ud fra hudens tilstand, som jeg analyserer ved en ”facemapping” samtidig med jeg har for øje hvilke resultater min kunde ønsker at opnå.

- Alle produkter er kontrolleret for deres virkning på mennesker i kliniske forsøg, så jeg mener, at de er de bedste i markedet, siger hun og understreger, at det meste af behandlingen faktisk foregår mellem besøgene på klinikken.

- Min rolle er i høj grad at være vejleder. Følger man ikke mine råd mellem behandlingerne, kan man ikke forvente at opnå det ønskede resultat, siger hun og fortæller, at det er overkommelige priser at blive behandlet på Lolland.

- Jeg tager faktisk kun 575 kroner for en ansigtsbehandling, der kan vare en hel time. Er man under 18, så koster en ansigtsbehandling 425 kroner, siger hun og oplyser, at lignende behandling i København koster omkring 1000 til 1200 kroner.

For at blive kosmetolog kan man i øvrigt have mange forskellige baggrunde. Thea Kaad er oprindeligt uddannet specialist inden for fødevare-området – og har også undervist på fødevareuddannelser.

- Jeg tror, at det er en fordel, at jeg er vant til at tænke analytisk og formidle. Det bruger jeg jo hver dag, når man skal hjælpe og vejlede mine kunder til at forstå, hvordan de opnår de bedste resultater, siger hun.

  • Thea Kaad er glad for sin lille klinik, der ligger lige ved privatboligen midt i Maribo. Foto: Daniel Brøns
Annonce
Annonce
Annonce
Lokal nyt

Refas bommert: Skal betale en million i erstatning

Guldborgsund

Thea, Iben og Mark overværede voldsomt overfald: Løb ud af bus for at redde offer

Lolland

Giraf født på Lolland

Indland

34-årig fængsles for hackerangreb mod offentlige myndigheder

Lolland

Grusom sag for retten: Mor og stedfar tiltalt for drab på spædbarn

Indland

Med lynets hast var pengene væk

112

Afsløret: 'Virkede noget påvirket', da han kom med færgen

Lokal nyt

Regional tv-kanal i fyringsrunde

Vejret

Risiko for tåge og glatte veje i morgentrafikken

Indland

Kommuner efterlyser flere praktiserende læger

112

"Ganske alvorligt": Politiet efterforsker sten-ulykker efter særlig paragraf

112

Måtte betale 3.000 for sin dumhed

Guldborgsund

Forskningsprojekt afdækker: Her er tilflytterne til Guldborgsund Kommune

Lokal nyt

Lokal elektrikeruddannelse bedømmes som landets bedste

Sport

Jon Dahl skal være landstræner

Ugeavisen Lolland

Besøg ”byens mest børnevenlige museum”

Annonce
Annonce
112

211 taget i fartkontroller: En kørte 179 km/t

Sport

NFH-forsvarskrumtap efter sejr: - Vi havde det mentale overtag

112

Motorvejs-spor spærret: Bil i brand

Sport

Keeper efter nederlag i topkamp: - For langt væk i begge ender

Guldborgsund

Ny konstituering behandlet i byrådet: - Jeg anfægter lovligheden af det her

Vejret

Slut med blæsevejr: Den kommende uge byder på op til 10 grader

112

Politi og PET indstiller efterforskning af Nord Stream-sprængninger