Annonce
Ugeavisen Lolland

Nakskov Revyen  fortsætter og ro'er med noget

Holdet til Nakskov Revyen 2023: (fra venstre) Anne Bergfeld, Dan Loffredo, Maja Muhlack samt revydirektør Thomas Findval Sølvskov. Foto: Nakskov Revyen & Thea Løvgreen
Nakskov Revyen tager endnu en sæson med premiere fredag 4. august 2023 på Hotel Harmonien, og allerede nu løftes et slør for, hvilke skuespillere der skal stå på scenen sammen med revydirektør Thomas Findval Sølvskov.

NAKSKOV: En privat og anonym investor har valgt at støtte Nakskov Revyen, så der igen til næste år kan spilles revy.

- Jeg kan se, at Vestlolland og Lolland kommune gerne ville have en revy, og derfor måtte jeg støtte projektet, så det kan blive en årlig tradition at se revy i Nakskov, udtaler den private investor - til revyens direktør og formand Thomas Findval Sølvskovs store glæde.

Derfor kan bestyrelsen bag revyen nu melde, at der også bliver Nakskov Revyen i 2023. Premieren bliver fredag 4. august på Hotel Harmonien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Revydirektøren og Nakskov Revyens bestyrelse har også lyttet til publikums ønsker om bespisning inden revyen, og derfor kan de fortælle, at der er indgået samarbejde med Hotel Harmonien og Restaurant Surt & Sødt.

Revyen flytter derfor lokaler og rykker ind i den gamle balsal på Hotel Harmonien.

Nye skuespillere

Nakskov Revyen har skaleret op i skuespillertruppen, og derfor bliver der til næste år hele fire på scenen. Holdet i 2023 kommer til at bestå af Anne Bergfeld, Dan Loffredo, Maja Muhlack og Thomas Findval Sølvskov.

Anne Bergfeld kender de fleste nok fra TV2’s store succes tv-serie ”Badehotellet”, hvor hun spillede rollen som Mitzi, der var gift og fik barn med Grev Ditmar. Hun er uddannet skuespiller i 2013 fra Ophelia Skuespillerskolen.

Maja Muhlack er uddannet skuespiller i 2002 og turnerer i øjeblikket land og rige rundt med et børneteater, som spiller en juleforestilling. Hun har også spillet Hamlets mor Queen Getrude i Hamlet på Kronborg Slot.

Den anden mand på holdet bliver Dan Loffredo, der er uddannet i 2014 og var tilknyttet Teater Zeppelin, hvor han medvirkede i Ronja Røverdatter og 1001 nat. Dan har desuden medvirket i DR-serierne Når støvet har lagt sig & Herrens veje. Han medvirkede også i rollen som Inspektør Stig i DR Ultra serien Klassen.

Udover at revydirektøren selv står på scenen, så vender et velkendt ansigt tilbage fra Nakskov Revyen 2022. Det er vigtigt, at dansetrinene er i orden, og derfor har revyen fået Tara Toya med på holdet som koreograf. Hvem der skal være kapelmester, venter revyen med at afsløre lidt endnu.

Revy og mad
Nakskov Revyen har lavet en aftale med Hotel Harmonien og Restaurant Surt & Sødt således, at der bliver sat 150 billetter til salg hver aften, hvor 120 af pladserne bliver mad & revy, og 30 pladser kun til at se revyen.  
Prisen på revybilletten kommer til at koste 275 kroner. Prisen for mad og revy bliver mellem 450-560 kroner i forhold til hvilke dage, man vælger at se revy.
 Billetsalget starter i december, så vent med at købe de sidste julegaver, så du kan nå at købe en billet til Nakskov Revyen som julegave til alle, du gerne vil give en god oplevelse i sensommeren 2023.

  • Holdet til Nakskov Revyen 2023: (fra venstre) Anne Bergfeld, Dan Loffredo, Maja Muhlack samt revydirektør Thomas Findval Sølvskov. Foto: Nakskov Revyen & Thea Løvgreen
Annonce
Annonce
Annonce
Guldborgsund

Renoveres for knap 10 millioner kroner

112

Anklager: Derfor var det drabsforsøg

112

En, to, mange problemer: Påvirket mand mister bilen

Erhverv

Skifter ud i toppen

Sport

Michael Damgaard fravalgt til landsholdet

Lolland

Bruger det samme som 260.000 husstande: Monster-strømslugere på vej til Nakskov

Vejret

Rolf forventes at lægge sig inden weekend med roligt vejr

Guldborgsund

Unge iværksættere fra Falster slog rekord i Løvens Hule

Vejret

Stormen har haft godt fat i Lolland-Falster i nat

112

Hurtig indsats: Bilbrand slukket før brandvæsnet nåede frem

Guldborgsund

Først var skolen gammel og autoritær - så kom der gang i festen

Sport

NFC vender 0-2 til uafgjort i næstsidste testkamp

Sport

NFC-talent fik første startplads på landsholdet i dansk sejr

Lolland

Ny ejer vil realisere kæmpe ferieby på Lolland

Lolland

Lokal forfatter nomineret til fornem pris

Indland

Randers Kommune kræver knap 120 millioner fra Nordic Waste

Ugeavisen Lolland

Besøg ”byens mest børnevenlige museum”

Annonce
Annonce
112

271 taget i fartkontroller

Vejret

DMI udsender varsel: Færgeafgange aflyst

Indland

Medicin kan sætte turbo på nedbrydelsen af PFAS i kroppen

Vejret

Voldsomt vejr på vej: Orkanstød rammer om under 24 timer

Lokal nyt

Lægemangel: Det står værst til i vores region

Indland

Første gang i over et årti faldt salget

Sport

Ærlig Cecilie Greve: - Det resultat kan vi godt leve med