Annonce
Ugeavisen Lolland

Ny vej ind til Surt&Sødt

Yes - det er første dør ind, når du kommer fra P-pladsen ved Jyske Bank, fortæller Martin Rommel. Foto: Daniel Brøns
Restaurant Surt & Sødt i Nakskov har haft en fantastisk Dining Week med endnu flere top-anmeldelser fra kunderne. Og nu får den sin egen indgang.

NAKSKOV: Restauratør Martin Rommel har godt travlt i de her dage, hvor han både driver restaurant Guldstuen og restaurant Surt og Sødt, der begge har deres indgang gennem receptionen i Hotel Harmonien. Men han har længe ønsket at skille tingene lidt ad.

- Guldstuen er jo også hotellets morgenmads-restaurant og en naturlig del af hotellet, men når man skal på Surt & Sødt vil jeg gerne have, at man ikke først skal gennem et hotel og spørge om vej. Det er mere oplagt, at man bare kommer ind direkte fra gaden, siger restauratøren, der nu har fået ombygget indgangspartiet i den nordlige ende af bygningen, som mange normalt ellers går forbi, hvis de parkerer i området ved SuperBrugsen og Jyske Bank.

- Egen indgang går det nemmere at designe en profil, der er vores helt egen, forklarer han og fremviser endnu et eksempel på, hvordan indretningen hele tiden forbedres:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har købt en kæmpe glaskøler til alle de fermenteringer og syltede varer, som vi er så kendte for at lave. De skal jo ikke være gemt i et lager, men skal ses af gæsterne, siger han og oplyser, at han i fremtiden fortsat vil satse på unikke oplevelser med afsæt i det lokale.

- Jeg er ved at få nye aftaler ind med leverandører af kød og grønt, så oplevelsen samtidig bliver endnu mere lokal, siger han og oplyser, at gourmetoplevelsen hos Surt & Sødt er i den økonomiske ende.

- Lige nu har vi et koncept med et antal serveringer efter kokkens valg, som folk er utroligt glade for. Men generelt ligger vi på cirka 100 kroner for forretter, 200-250 for hovedretter og 100-150 for desserter. Så er der noget for enhver pengepung, siger han og oplyser, at han havde 327 gæster inde under Dining Week. Sidste år kom 198.

Alligevel må der gerne snart komme mere liv i byen.

- Generelt har marts været for stille, så vi glæder os til turisterne begynder at lande i byen, siger restauratøren, der hver måned skal skaffe økonomi til fem fastansatte – plus ekstra assistance, husleje og råvarer. Så trods de gode anmeldelser, skal mange gæster fortsat ind gennem både den nye og den gamle indgangsdør, inden forretningen løber rigtig godt rundt.

  • Yes - det er første dør ind, når du kommer fra P-pladsen ved Jyske Bank, fortæller Martin Rommel. Foto: Daniel Brøns
Annonce
Annonce
Annonce
Guldborgsund

Har været på Dølle i årevis: I år bryder de traditionen

112

Genbrugs-problemer: Det er ikke deres job, fastslår politiet

Lokal nyt

Over 100 fartdjævle blitzet: Særligt én kørte alt, alt for stærkt i Nakskov

Politik

Polen vil samarbejde med Danmark om styrket forsvarsindustri

112

33-årig kvinde gik amok på bar

Lolland

Slog lokofører flere gange i ansigtet og ragede på kvinde

Guldborgsund

Overrasker: Markant ændring på årets Dølle

Renovation

Gem dem til genbrug: Kan hjælpe børn og unge

Indland

87 procent stemte ja til offentlig overenskomst

Vejr

En uge med blandet vejr: Forårsvarmen holder sig væk

Lolland

Kurt standsede bilen og skyndte sig ud: - Hernede går vi meget op i storken

Lolland

Tre års kamp for en købmandsbutik: Nu mangler de kun én afgørende brik

112

Lå på lur: Tip førte til 48 sager

Erhverv

Forbud mod snus og nikotinposer på jobbet breder sig og giver dilemmaer

Sport

Dommerfejl irriterer Rune efter nederlag

Annonce
Annonce
Lolland

Overraskende drejning i babydrabssagen: Er bange for faderen

Guldborgsund

Blodrøde tal: Stort millionunderskud hos lokale spisesteder

Indland

Hjemsendt forsvarschef truer med søgsmål mod ministerium

Sport

Ærlig keeper efter drop: - Det er bare piv elendigt

Guldborgsund

Nu skyder teltene op: Dølle-formand frygter én ting

Sport

Ny stor lussing til forsvarsløse Bjørne

Femern

Stort skridt: Nu er den under vand