MARIBO: Når man har en af de hyggeligste caféer på Lolland, så skal flere inviteres inden for til særlige oplevelser. Derfor vil bestyrer i Vin&Brød nu satse mere på events med især fokus på smagsoplevelser.
- Mit håb er, at vi kan lave noget spændende én eller to gange om måneden med et eller andet tema, der interesserer de lokale og turister, siger Lars-Bjørn Stryhn-Pedersen, der er bestyrer i caféen.
Lige nu er han så småt startet op med det eventprægede med en fast fredags-event, hvor man i en periode kan købe drinks og få lidt at spise som en god start på weekenden. Og 29. april kommer der endnu et event i rækken med en gin-aften, hvor der vil være fokus på den danske gin ”Radius”, der bliver produceret på Sydsjælland og på rekort-tid er blevet meget populær.
- Det bliver en meget spændende aften, for producenten kommer til Maribo og præsenterer hele fem gin, siger han og oplyser, at der vil blive serveret forskellige snacks til smagningen.
Mad og vin
Det er planen, at der skal være flere lignende arrangementer i fremtiden med især smagsoplevelser med især vin og lækker mad, som komponeres af personalet.
- Vi er jo kendt for at levere spændende smagsoplevelser og har samtidig en professionel sommelier, der er uddannet i vinsmagning og derfor kan fortælle alt om vinene til publikum, siger bestyreren, der glæder sig til flere mennesker melder sig i byen.
- Folk har her i vinter vænnet sig til at sidde meget hjemme, så vi skal gøre noget mere for at vise dem, at der er masser af opleve i byen. Mange kommer nok af sig selv, når det bliver bedre vejr, men det gør bestemt ikke noget, hvis vi samtidig kan lokke med nogle særlige oplevelser, siger han.