Annonce
Debat

Vi fik en dummebøde af rockerklubben LK

Vi fik en dummebøde af rockerklubben LK (Lolland kommune)og deres støtteklub REFA.

I sidste måned fik vi en regning fra REFA, hvor der var en rykker på 250 kr. hvilket vi undrede os over da vi ikke havde modtaget en regning før.

Jeg tog derfor kontakt til LK's støtteklub REFA, for at høre hvad der var sket. Jeg talte med støttemedlemmet Lis Andreasen, som godt kunne se at vi plejede at betale til tiden, men hendes hænder var bundet, da rockerklubben LK havde besluttet at det skal vi der er i kløerne (læs:borgerne) på rockerklubben LK skal betale dummebøder på 250 kr. hvilket er 2,5 gange mere end dummebøder andre tager.

For os virker det som en kalkulet indkomst for rockerklubben, da 4-7% af alle breve aldrig når frem.

Desuden siger støttemedlemmet til mig at de kan se de har sendt brevet. Men hvornår er det danske retsbegreb blevet ændret, normalt er det anklageren som skal bevise skyldsspørgsmålet og ikke den anklagede. Det vil sige i praksis at det er rockerklubben LK der skal bevise at vi har modtaget brevet, og ikke os. Rockerklubben har åbenbart indført et retsprincip med omvendt bevisbyrde.

Vi flyttede til Rødbyhavn i foråret 2015.

I sommers skulle vi finde pasning til vores lille datter på 1 år efter endt barselsorlov. Vi har begge arbejde i København. Ca. 4 gange om måneden har vi behov for at få passet hende fra kl. 4.30 om morgenen. Vi kontaktede derfor Rockerklubben som fortalte os at de ikke havde nogen muligheder for os. Vi kontaktede derpå formanden for børne og skoleudvalget Tom Larsen, som var meget positiv og ville undersøge hvad der kunne gøres, og ville vende tilbage til os. Da det begyndte at brænde på og Tom Larsen ikke havde kontaktet os, måtte vi selv prøve at finde ud af hvordan vi skulle løse problemet. Vi fandt ud af at vi kunne få en plads i en anden kommune med mere fleksible åbningstider (læs:en kommune som er interesseret i at borgerne beholder deres job). Vi kontaktede derfor Tom Larsen igen, og pludselig kom der gang i det. Men vi var undrende over at kommunen ikke orienterede os om dette i begyndelsen.

Vi finder selv en plads til vores datter i Albertslund. Men nu følger endnu et slag med Rockerklubben som mener at vi skal betale 4900 kr. for pladsen. Det siger vi til dem at det kan de godt glemme, hvorpå de ringer os op et par timer senere med et sidste tilbud på 3400 kr. hvilket vi ser os tvunget til at acceptere, men det er 1000 kr. mere pr. måned end andre skal betale for pasning i Rødbyhavn.

Udover det var vores første møde med rockerklubben, da vi fik tilsendt vores første sundhedskort, stod vores gamle læge i Glostrup på det. Vi kontaktede derfor rockerklubben for at få ændret dette. Det ville de have betaling for. Først da vi efter en del diskussion kom til at tale med en person der vidste noget om det (læs:hvorfor stiller de ikke en om til denne med det samme), som kunne se at rockerklubben havde lavet en fejl, blev opkrævningen ændret.

Vi står undrende tilbage, da de åbne arme vi havde regnet med at blive modtaget med, i stedet har vist sig at være nogle kyniske og pengegriske nogle af slagsen. Den service og tjenestevillighed, som implicit burde ligge i et offentligt serviceorgan som en kommune er, som alle mennesker i landet i større eller mindre grad bidrager til, er helt gået af fløjten, og er erstattet af uhøflighed og ligegyldighed overfor borgerne. Vores indtryk er at I vil gerne have vores penge, men I vil ikke yde noget tilbage for dem.

Med venlig hilsen

Bo Dueholm Andersen
Hagesvej 4
4970 Rødby

Annonce
Annonce
Annonce
Vejret

Vintrene på Lolland-Falster vil blive op til 30 procent vådere

Guldborgsund

Kørte med tog ind i Ukraine: - Man mærker mest krigens nærvær på stemningen

Indland

Store bededag markeres med lukkede skoler og fri til ansatte

Vejret

Weekenden bringer lunt forårsvejr til Danmark

Guldborgsund

Møder stor kritik: - Generelt virker det farligt

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

112

Bragede sammen: 23-årig kvinde kørt på sygehuset

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Lolland

Øget med millioner: Christen bag stor fremgang

Vejret

Vågnede op til haglvejr - men forude venter 23 grader

Indland

Medicinrådet anbefaler medicin til behandling af uhelbredelig brystkræft

Annonce
Annonce
112

Politiet efterlyser: Har du set Mathias?

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier

Indland

Vil du også gøre det? Seks ud af 10 vil sætte hveder på bordet

112

Område ved fjord afspærret efter fund i vandet

112

Afsløret i bussen: Der var ulovlige stoffer i poserne

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

Maribo

Flytter butik væk fra Rødby: Men åbner i Maribo