CL-håbet lever for Liverpool efter 2-2 i Bulgarien

Ludogorets scorede til 2-2 i slutminutterne mod Liverpool, der nu skal slå Basel for at nå 1/8-finalerne i CL.

Liverpool fik som fortjent, da det engelske storhold i slutminutterne måtte indkassere en bulgarsk scoring i onsdagens 2-2-kamp ude mod Ludogorets i Champions League.

Det uafgjorte resultat betyder, at manager Brendan Rodgers spillere trods alt har en chance for at avancere til forårets 1/8-finaler fra gruppe B. Skal det lykkes, kræver det en sejr, når FC Basel om to uger kommer på besøg på Anfield.

Allerede efter tre minutter tog hjemmeholdet føringen, da Liverpool-keeper Simon Mignolet boksede et langskud lige ud til en fremadstormende Dani Abalo, som nemt kunne gøre det til 1-0 for Ludogorets.

Endnu et forsvarskoks - bare i den modsatte ende - sendte de engelske gæster tilbage i kampen kort efter, da en lidt håbløs aflevering frem i bulgarernes forsvar blev behandlet særdeles nonchalant. Rickie Lambert fik hovedet på og fik prikket bolden i mål til 1-1.

Liverpools Raheem Sterling skal dog have stor kredit for sit forarbejde ved Liverpools 2-1-mål før pausen. Den hurtige kantspiller lagde en perfekt aflevering over mod den bageste stolpe, hvor Jordan Henderson kunne baske bolden i mål fra en spids vinkel.

Nøjagtig som første halvleg formede de sidste 45 minutter sig som et langt bulgarsk pres ned mod Liverpools mål med sporadiske kontrachancer til gæsterne.

På bænken måtte Liverpool-manager Brendan Rodgers længe bide negle, og to minutter før slutfløjt gik det galt. De engelske spillere stod og kiggede, da Georgi Terziev headede udligningen ind for hjemmeholdet.

I den anden kamp i gruppe B vandt Real Madrid på udebane med 1-0 over FC Basel.

Mens Real Madrid topper gruppen med 15 point, så har FC Basel seks point på gruppens andenplads, mens Liverpool og Ludogorets har fire point. Der er lagt op til en spændende duel om to uger, når Basel skal på besøg hos Liverpool. Ludogorets gæster Real Madrid.