Cornelius assisterer til sent Atalanta-point i Firenze

Andreas Cornelius leverede en assist i Atalantas kamp mod Fiorentina. Foto: /ritzau/AP/Paolo Magni/arkiv

Andreas Cornelius kom ind og leverede oplægget til Atalantas 1-1-udligning mod Fiorentina kort før tid.

Fodboldspilleren Andreas Cornelius blev skiftet ind tidligt i anden halvleg, og danskeren fik afgørende indflydelse på kampens udfald, da Atalanta søndag aften spillede 1-1 ude mod Fiorentina i Serie A.

Der var spillet cirka fire overtidsminutter, da Andreas Cornelius headede bolden tilbage til Remo Freuler, der med et utageligt spark sendte bolden i mål.

Med den sene udligning har Atalanta otte point for seks kampe, mens Fiorentina har syv point.

Fiorentina kom tidligt foran, da Federico Chiesa efter 12 minutter bankede bolden i mål med et flot skud i det korte hjørne.

Stillingen holdt frem til pausen, og cirka fem minutter inde i anden halvleg kom Andreas Cornelius på banen.

Den tidligere FC København-angriber så sin klubkammerat Alejandro Gomez brænde et tyndt dømt straffespark efter lidt over en times spil.

Fiorentinas målmand, Marco Sportiello, dykkede godt ned og fik handsken på det ellers hårde og flade skud.

Et par minutter senere leverede Andreas Cornelius en god brysttæmning til Josip Ilicic, der sendte bolden forbi mål.

Ellers var det begrænset, hvor meget den danske angriber fik markeret sig i kampen, indtil han alligevel fik stor indflydelse til sidst.

Tidligere søndag vandt Inter 1-0 hjemme over Genoa på et mål af Danilo D'Ambrosio få minutter før tid.

Genoa fik to spillere vist ud efter scoringen.

Inter fortsatte med sejren sin flotte indledning på sæsonen.