Tottenham tager fire på stribe og avancerer i topstrid

Christian Eriksen og Tottenham slog Watford og avancerer til andenpladsen i Premier League.

Christian Eriksen og hans klub, Tottenham, er for alvor blevet en del af titelkampen i Premier League.

Lørdag sejrede klubben for fjerde kamp i træk, da det hjemme på White Hart Lane blev 1-0 mod gæsterne fra Watford.

Med sejren avancerer Tottenham til andenpladsen i Premier League med fem point op til førerholdet, Leicester, der tidligere lørdag slog Manchester City 3-1 på udebane i rundens topopgør.

Resultaterne betyder, at Tottenham presser sig et point foran Manchester City, der nu ligger nummer tre.

Spillemæssigt var Tottenham sin modstander overlegen, men Watford holdt stand indtil midt i anden halvleg, hvor højrebacken Kieran Trippier scorede til 1-0 efter et gennemspillet angreb.

Tottenham og Christian Eriksen, der blev skiftet ud i overtiden, kan nu for alvor tillade sig at drømme om klubbens første mesterskab siden 1960/61-sæsonen.

Også Liverpool måtte et stykke ind i anden halvleg, før det lykkedes at nedbryde Sunderlands defensiv, men trods føring på 2-0 måtte holdet nøjes med 2-2 hjemme på Anfield.

Liverpool måtte undvære manager Jürgen Klopp, der var syg formodentlig med blindtarmsbetændelse, men uden ham sørgede Roberto Firmino og Adam Lallana for føringen på 2-0, der lignede en afgørelse.

Men otte minutter før tid reducerede Adam Johnson til 1-2 direkte på frispark i en situation, hvor målmand Simon Mignolet så skidt ud i målet, og i det 89. minut udlignede Jermain Defoe til slutresultatet.

I protest mod forhøjede billetpriser på Anfield til op mod 77 pund per billet valgte store dele af hjemmepublikummet at udvandre efter 77 minutter, og siden gik hjemmeholdet altså helt ned.

Hos Aston Villa fik Jores Okore fuld spilletid i hjemmesejren på 2-0 hjemme over Norwich i bundopgøret. Aston Villa ligger dog fortsat sidst i ligaen