Ny stor lussing til forsvarsløse Bjørne

Tobias Brogaard havde en uheldig aften, da Nykøbing FC tabte til FC Roskilde. Foto: Ingrid Riis
Nykøbing FC løb for anden kamp i træk ind i en kæmpe øretæve.

NYKØBING: Et tidligt målmandsdrop blev begyndelsen til enden for Nykøbing FC i hjemmekampen mod FC Roskilde i fredagens første kamp i 2. divisions oprykningsslutspil.

Bare tre minutter var der spillet af opgøret, da et totalt ufarligt indlæg bare skulle gribes af keeper Tobias Brogaard, men af uforklarlige årsager smuttede bolden imellem handskerne på den rutinerede målmand, og ved siden af ham stod FC Roskildes Roni Arabaci og takkede for gaven, der sendte gæsterne foran med 1-0.

En kold spand vand i hovedet på det unge Nykøbing FC-mandskab, der med seks stamspillere var hårdt ramt på rutinen og nærmest kun bestod af unge, og i nogle tilfælde uprøvede kræfter.

Som minutterne skred frem fik Nykøbing FC rystet den forfærdelige start af sig, og forsøgte at trykke spillet frem på FC Roskildes banehalvdel.

Det lykkedes ganske fint i perioder, og var også tilløb til et par gode muligheder, men Ole Jakobsens hovedstød overkanten af overliggeren efter godt tyve minutters spil og et skud forbi mål af ligeledes sendt afsted af Ole Jakobsen, var det farligste værterne kunne byde på i første halvleg.

Det lignede en smal pauseføring til FC Roskilde, men i overtiden koksede det igen i NFC-forsvaret, da Tobias Brogaard gik ud i feltet, for at rage en bold til sig, men han ramlede sammen med Oskar Balsløv, hvorefter målet var forholdsvis frit, og det udnyttede Arman Taranis til at bringe gæsterne foran med 2-0.

Et meget skidt tidspunkt at inkassere endnu en scoring på lige før pausefløjtet.

Ondt blev kun værre efter pausen.

Allerede efter 11 minutter af anden halvleg var kampen reelt overstået, da Roni Arabaci med sit andet mål, gjorde det til 0-3 og bare tre minutter senere blev det også 0-4 ved Nichlas Halse på langskud.

Et groggy NFC-mandskab havde stadig en halv time tilbage inden pinslerne sluttede, og det stod endnu engang lysende klart, at de mange skader, som holdet er ramt af i øjeblikket, ikke kan kompenseres af de unge spillere, som stadig mangler en del for at kunne være med på niveauet.

Det udviklede sig yderligere pinligt for Nykøbing FC i de sidste ti minutter, da det også blev 5-0 til gæsterne, da Mads Skøtt scorede fra tæt hold.

Det blev slutfacit på en meget bedrøvelig aften i Lollands Bank Park.