cookie-og-privatlivspolitik
Direktør Thomas Hovmand (til venstre) har solgt JO Safety A/S til den svenske koncern Bergman & Beving, der her er repræsenteret bed direktør Pontus Boman. Underskriften blev sat i Stockholm.

2

Billeder

Direktør Thomas Hovmand (til venstre) har solgt JO Safety A/S til den svenske koncern Bergman & Beving, der her er repræsenteret bed direktør Pontus Boman. Underskriften blev sat i Stockholm.
Foto: Bergman & Beving

Erhverv

Lokal virksomhed solgt til svensk koncern

Skiltevirksomheden JO Safety A/S i Nykøbing blev tirsdag overtaget af svenske Bergman & Beving.
03. december 2020 kl. 18:40 Af Jesper Bøgh

Annonce

Den børsnoterede svenske koncern Bergman & Bevings Division Workplace Safety har overtaget JO Safety A/S i Nykøbing, der hidtil har været ejet af direktør Thomas Hovmand.

Opkøbet er sket 1. december, og det bliver fortsat med Thomas Hovmand i direktørstolen.

I en pressemeddelelse fra Bergman & Beving beskrives JO Safety som en ledende spiller på især det danske marked for sikkerhedsskiltning med en voksende kundebase internationalt.

- JO Safety er et stærkt brand med en unik position på det danske marked for sikkerhedsskiltning. Vi vil fortsat udvikle virksomheden og dens produkter til eksisterende og nye markeder under fortsat ledelse af Thomas Hovmand, der fortsætter som direktør for JO Safety A/S, siger Fredrik Valentin, direktør for Division Workplace Safety i Bergman & Beving, i pressemeddelelsen.

Bergman & Beving er familieejet og historien går tilbage til 1906, mens koncernen blev børsnoteret i 1976. Koncernen har siden opkøbt en lang række europæiske virksomheder og nu altså senest JO Safety A/S.

- Det vil i høj grad blive business ad usual på fabrikken i Nykøbing, selvom JO Safety nu har andre ejere, oplyser Thomas Hovmand til Folketidende.

Han tilføjer at, salget nu giver mulighed for at sætte yderligere skub på virksomhedens ekspansion i Norge og Sverige.

- Det betyder, at der bliver sat flere økonomiske muskler bag. Det kan være i forbindelse med eventuelle yderligere opkøb i Norge eller Sverige, men det kan også være i forbindelse med en mere organisk vækst, siger han.

- De næste måneder skal vi naturligvis rette strategien til, og det arbejde glæder jeg mig til, siger Thomas Hovmand, der ikke ønsker at oplyse, hvilken værdi JO Safety A/S repræsenterer i overtagelsen.

JO Safety A/S har 22 medarbejdere og havde ifølge virksomhedens regnskab for 2019 en bruttofortjeneste på knapt 11,9 millioner kroner med et resultat på 1,9 millioner kroner efter skat og 2,3 millioner kroner før skat.

- Min forventninger er, at resultatet i 2020 kommer over tre millioner kroner før skat, siger Thomas Hovmand.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce