cookie-og-privatlivspolitik
Sebastian Larsen (tv) og Michael Olsen lokker med gode tilbud og "pølsekuponer" i Wagner.
Sebastian Larsen (tv) og Michael Olsen lokker med gode tilbud og "pølsekuponer" i Wagner.
Foto: Privat

Extra Posten

Happy Yellow Friday

Nakskov holder ekstraordinært aftenåbent fredag 31. maj, hvor de fleste af byens butikker holder åbent til klokken 21.
29. maj 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Efter Kristi Himmelfartsdag om torsdagen tager mange sig sikkert en fridag om fredagen og får på den måde en hel lille ferie. Og hvad med at bruge fredag aften på at slentre en tur rundt i Nakskovs centrum, hvor butikkerne lokker med "gule" priser helt i bund, masser af gode tilbud og events rundt om i gaderne.

- Vi har inviteret nogle af forretningerne, som ikke har lokaler i midtbyen, til at deltage i aftenåbent og låne nogle af de tomme butikker til at udstille i. Så der på den måde kommer mere liv i byen, fortæller Søren Pedersen fra Tøjeksperten.

Indtil videre har Fri Bikeshop sagt jatak til at låne butikslokalet ved siden af Tøjeksperten, mens Jesper Larsen fra Nakskov Bilcenter holder sig udenfor med sine biler, som han udstiller ved klokketårnet for enden af gågaden.


Pølsekuponer

Alle butikkerne, som holder aftenåbent, byder på gode tilbud med priserne helt i bund, hvilket annoncerne her i avisen giver et klart signal om.

Hos Wagner kan man således indirekte få sin sult stillet. Kunder, som fredag aften handler for mere end 300 kroner, får sammen med de gode tilbud en kupon, som de kan veksle til en ristet pølse med brød eller en fransk hotdog i Pølsehuset i Krøyers Gård.


Ølsmagning

Hvis man skulle plages af tørst, mens man er på indkøb fredag aften i Nakskov, kan man glæde sig til smagsprøver af specialøl.

Det er folkene fra Juels Bryg, som kommer fra Søllested for at stille en bod op i gågaden i Nakskov, hvor de vil byde på smagsprøver af flere øltyper.

Der er med andre ord lagt op til en happy yellow Friday i Nakskov.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her