cookie-og-privatlivspolitik
Bandholm Hotel har fået nye ejere.
Bandholm Hotel har fået nye ejere.

Extra Posten

Nye ejere på Bandholm

Bandholm Hotel Holding har overtaget ejerskabet og driften af luksushotellet i Bandholm.
12. september 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

- Det er med stor glæde og ydmyghed, at vi overtager et særdeles veldrevet hotel. Og vi ser frem til at fortsætte med at kunne tilbyde gæster en helt særlig oplevelse her på Bandholm Hotel, udtaler Peter Hauge, direktør for selskabet.

- At vi samtidig er lykkedes med at involvere en kapacitet indenfor hoteldrift i Danmark, Peter Bøgil i både ejerkredsen og hotel ledelsen, er for os et eksempel på vores vilje til ikke blot at fastholde men også at udbygge til et helt usædvanligt højt niveau", fortsætter han og nævner i denne sammenhæng et nyt samarbejde med en Michelin-kok som et eksempel.

Peter Bøgil, der er kendt som hotelchef for Ruths Hotel og fra Brøndums Hotel, og ægtefælle, Heidi, flytter til Bandholm og vil overtage den daglige ledelse af hotellet.

Med 50 værelser, ca. 45 medarbejdere, restaurant, wellness & spa-afdeling og måske Danmarks bedste beliggenhed ud til sandstrand er Bandholm Hotel blandt de allerbedste hoteloplevelser i Danmark. Med i handlen overtager selskabet et større antal ejendomme i Bandholm.

Bag selskabet Bandholm Hotel Holding står der stærke navne fra dansk erhvervsliv og tæller udover direktør Peter Hauge og hoteldirektør Peter Bøgil også Nicolai Kærgaard og Rolf Adamson. Det er dermed en helt ny ejerkreds, der vil fortsætte driften af Bandholm Hotel.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE