cookie-og-privatlivspolitik
Vognmandsforretningen i Marielyst har fået ny ejer.
Foto: Google Streetview

Guldborgsund

Vognmandsforretning er solgt

Har fundet ny ejer til vognmandsforretning efter at firmaet har været i familiens eje i 60 år.
15. februar 2020 kl. 07:01 Af Birgitte Grønning

Annonce

MARIELYST Vognmand Finn Rasmussen har i nogen tid været på udkig efter en køber til sin virksomhed, Marielyst Vognmandsforretning. Nu er køberen fundet, og salgspapirerne blev skrevet under i sidste uge.

Med virkning fra 1. januar har Christian Andersen, ejer af DK-Miljø A/S i Store Heddinge, overtaget den lokale vognmandsforretning på Marielyst Strandvej. Finn Rasmussen fortsætter som daglig leder, og virksomhedsovertagelsen vil ikke medføre de store forandringer for kunderne eller de 22 medarbejdere, fortæller han.


I familiens eje i 60 år

Marielyst Vognmandsforretning, som er 100 år gammel, har været i familien Rasmussens eje i 60 år. Finn Rasmussen overtog virksomheden fra sin far, Preben Rasmussen, tilbage i 1997 og har siden beskæftiget sig med transport og nedrivning på Lolland-Falster og Sydsjælland. Christian Andersen ser frem til samarbejdet, skriver han i en pressemeddelelse.

- Entreprenørområdet er relativt nyt for mig, men har en god synergi med mine eksisterende aktiviteter. Derfor har det været vigtigt for mig, at Finn blev, da han har stor indsigt og erfaring med entreprenørarbejde, samt et godt forhold til både kunder og ansatte.

DK-Miljø er ad flere omgange kåret som gazellevirksomhed af Børsen og har de seneste år bevæget sig ind på markedet for affaldshåndtering.

- Virksomhederne supplere hinanden godt og gør det muligt for os, at tilbyde vores kunder en totalløsning inden for affalds- og genbrugshåndtering, biobrændsel, entreprenørkørsel og nedrivning på Sjælland og Lolland-Falster, konstaterer Christian Andersen.

Finn Rasmussen fortsætter som daglig leder, og virksomhedsovertagelsen vil ikke medføre de store forandringer for kunderne eller de 22 medarbejdere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Efterslæbet bliver stort 05. april 2020 kl. 21.11

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

En folkelig sammenslutning 05. april 2020 kl. 19.36

AF: CARSTEN ANDERSEN

Nakskov kan ikke få hænderne ned 03. april 2020 kl. 16.44

AF: BIRGITT BJERRE

Cykelstier langs Sundruten… 01. april 2020 kl. 09.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Hjernevask, medierne,… 31. marts 2020 kl. 23.30

AF: JOHN WENNERWALD

Solidaritet når regningen kommer 29. marts 2020 kl. 20.35

Annonce