cookie-og-privatlivspolitik
På landbrugsmødet vil Jens Christian Hansen, der er tredje generation på Tvedemose Champignon bl.a. fortælle om strategi og udvikling af nye produkter.
På landbrugsmødet vil Jens Christian Hansen, der er tredje generation på Tvedemose Champignon bl.a. fortælle om strategi og udvikling af nye produkter.
Foto: Jens Henrik Nybo

Landbrugsnyt

Stort landbrugsmøde på Lolland-Falster

Den 4. juni inviterer Business Lolland-Falster og Jyske Bank til stort
landbrugsmøde på Sukkertoppen i Sakskøbing.
28. maj 2019 kl. 09:08 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Landbrugssektoren på Lolland-Falster er i rivende udvikling med nye samarbejder, anvendelse af nye teknologier og innovation. For at understøtte denne udvikling inviterer Business Lolland-Falster og Jyske Bank til et stort landbrugsmøde den 4. juni under overskriften "Hvor ligger guldet begravet?"

Landbrugsmødet skal give deltagerne inspiration til deres udvikling af virksomheden og produkter samt muligheden for at komme ind på nye markeder. Derudover får deltagerne en indføring i de klimamæssige forandringer, der er en vigtig faktor for sektorens langsigtede udvikling.

- De lokale landbrug er meget solide, fordi de er hurtige til at omstille sig i forhold til muligheder og vilkår. Særligt ser vi, at de lokale landbrug tager godt imod innovative idéer og lancerer nye produkter, hvilket giver dem nye markeder. Det vil vi gerne understøtte med dette møde, forklarer forretningsudvikler hos Business Lolland-Falster, Christian Høegh.

Landbrugsmødet starter med et oplæg af Jens Christian Hansen, der er tredje generation på landbruget Tvedemose. Han vil fortælle om nytænkning i tre generationer, udvikling af nye produkter og produktioner og virksomhedens strategiske tanker om at ramme de bæredygtige forbrugertrends.

Herefter vil meteorolog og klima-ekspert Jesper Theilgaard give et indblik i, hvad der klimamæssigt kommer til at ske med vejret i Danmark og i udlandet, og hvilke muligheder forandringerne kan give for landbrugssektoren.

Endelig vil Kasper Mejnertsen fra Mejnerts Landbrug fortælle om sin større økologiske planteavl med produktion af blandt andet mel, brødblandinger, kerner, perler og gryn. Derudover vil Kasper fortælle om det igangværende generationsskifte, og hvad familien gør for at udvikle virksomheden og hele tiden være på forkant med, hvad forbrugerne efterspørger.

Landbrugsmødet foregår 4. juni kl. 15.00-17.00 på Sukkertoppen, Nykøbingvej 76, Sakskøbing.

Tilmelding kan ske på Business Lolland- Falsters hjemmeside www.businesslf.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her