cookie-og-privatlivspolitik
P. W. Wulff i Stubbekøbing - her i trælasten - har susende travlt i øjeblikket.
P. W. Wulff i Stubbekøbing - her i trælasten - har susende travlt i øjeblikket.
Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Bygge og hygge løfter salget

- Vi har meget, meget travlt, konstaterer XL Byg P.W. Wulff i Stubbekøbing.
19. april 2021 kl. 07:10 Af Hans Gandrup

NORDFALSTER - Vi har travlt. Meget travlt. Det har været - og er - lidt vildt.

Peter Wulff, direktør i XL Byg P. W. Wulff i Stubbekøbing, slår normalt ikke stort ud med armene - men de seneste måneder har været specielle i virksomheden på Vestergade, hvor der både er trælast, byggemarked og isenkram.

Omsætningen er buldret opad i alle aktiviteter.

- I trælasten og byggemarkedet er en af udfordringerne at skaffe varer. Det kæmper vi med. Men klarer det generelt med lidt længere leveringstider på enkelte varer. Helt overordnet er der altså susende travlt, og medarbejderne skal have stor tak for kæmpeindsatsen, siger Peter Wulff.

Efterspørgslen gælder både hygge og bygge.

Annonce

Der handles huse i området som sjældent før - det kan man læse om her på siderne - og det skaber aktivitet. Samtidig bygges der nyt. Og mange laver mindre renoveringer og tilbygninger i hjemmet.

- Det store træk foregår primært i trælasten. Men i vores Kop & Kande er det også nye tider her under coronaen. For det første tror jeg, at kunderne virkelig har taget opfordringen om at handle lokalt til sig. Det er vi taknemmelige for. For det andet er vi alle rykket hjem og ind i privatlivet i højere grad. Kombineret med at man ikke har kunnet rejse, er der købt ind til hygge og samvær i både hjem og fritidshuse. Det sidste har vi også i høj grad kunnet mærke. Man køber komfort - og ofrer også gerne lidt på høj kvalitet, forklarer Peter Wulff.

I butikken har man selvfølgelig været gennem corona-lukninger ligesom alle andre. Det ramte omsætningen. Men det er forlængst indhentet igen i virksomheden.

Ikke kun de private kunder trækker omsætningen frem til et rigtigt godt år for P. W. Wulff. Også de professionelle kunder, som firmaet har mange af, er midt i et gevaldigt opsving.

- Håndværkerne har fået masser at se til. Og investeringslysten ser vi også på vores aktivitet med leverancer af stålhaller. Her er salget også buldret opad, tilføjer byggechefen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

Annonce

ANNONCE