cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto
Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Ejere af Bandholm Hotel vrede over medieomtale

Hotelejere i Bandholm beskylder Folketidende for negativ kampagne
16. september 2016 kl. 21:58 Af Palle Nevad Frandsen

Annonce

Ejerkredsen bag Bandholm Hotel meddelte fredag formiddag, at de sætter hotellet til salg, efter det de kalder en veltilrettelagt, årelang smædekampagne i medierne.

Hotellets såkaldte general manager Joseph Kristiansen (der tidligere hed Asbjørn Evensen, red.) betegner det som en “ondsindet mediekampagne, uden hold i virkeligheden”.

- Vi kan kun beklage, at Folketidende, som vi synes burde bakke op om Lollands erhvervsliv, nu igen fører kampagne imod os, udtaler Joseph Kristiansen i en pressemeddelelse udsendt i går. Her fremgår det også, at flere medarbejdere har måtte fraflytte Lolland på grund af kampagnen.

Hotellets ejerkreds på 10 personer består af medlemmer af den tidligere frimenighed Faderhuset, der angiveligt blev nedlagt i 2013. På det seneste har gratisavisen Metroxpress sået tvivl om den nedlæggelse.

Blandt andet har gratisavisen interviewet en pige, der var ansat på hotellet i begyndelsen af 2014, og som beretter om djævleuddrivelser og en bibelskole på stedet.

På Folketidende kan nyhedsredaktør David Arnholm ikke nikke genkendende til billedet af en hetz mod hotellet.

- De må have misforstået et eller andet. Det er ikke os, der har skrevet de seneste historier. Vi har gennem Ritzau viderebragt en historie fra Metroxpress, men har absolut ikke ført kampagne mod hotellet.

Folketidende har flere gange skrevet om hotellet i de seneste år.
- Men det har blandt andet handlet om den nye sandstrand, udvidelse af hotellet og åbningen af en ny butik i byen. Vi har givet Bandholm Hotel den opbakning, som vi kan. Men det er ikke Folketidendes opgave at føre et forsvar for stedet, siger David Arnholm.

Bandholm Hotel og Konferencecenter vil ifølge pressemeddelelsen køre på et lavere blus, til det bliver overtaget af en ny ejer.

Fredag eftermiddag bragte P4 Sjælland et interview med Folketidendes David Arnholm og en meget vred Ruth Kristiansen.
Du kan høre udsendelse her KLIK
Interviewet findes cirka 18 minutter inde i udsendelsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce