cookie-og-privatlivspolitik
Forretningen er lukket, og ejeren har allerede sat skilt op med telefonnummer for interesserede nye lejere.
Foto: Claus Hansen

Lokal nyt

Genbrugsforretning lukket – igen

Forretningen Stop & Lop, hvor private kunne leje stande til salg af genbrugsting, er pludselig lukket.
06. februar 2019 kl. 15:58 Af Margit Olsen

Annonce

Avispapir dækker en del af ruderne i indgangspartiet til forretningen Stop & Lop i Guldborgscenteret i Sundby. Forretningen er lukket.

Tidligere husede bygningen Shop & Lop ligeledes med konceptet at udleje stande til privat personer, som mod en leje kunne sælge genbrugsting.

Shop & Lop gik konkurs i november 2016 efter en dramatisk periode, hvor de private stadeholdere ikke fik deres penge.

Efterfølgende blev forretningen startet op med en ny ejer nu med navnet Stop & Lop, men samme koncept. Heller ikke dengang gik det. Et år efter første konkurs, i november 2017, gik forretningen endnu engang konkurs.

I april 2018 overtog Erik Haunstrup-Clemmensen butikken. Han har arbejdet for store auktionshuse som Bruun Rasmussen og Lauritz.com, for Mission Afrika genbrug og med at vurdere gamle ting, blandt andet for tv-programmet Skattejægerne.

Han lovede, at forretningen nu skulle have et nyt ry.

- Jeg har intet med den tidligere ejer at gøre. Vi afregner med folk hver onsdag, forklarede han i foråret 2018.

Men det gik ikke. Forretningen er nu lukket. Det samme er forretningen Super Bazar i Næstved, som Erik Haunstrup-Clemmensen også var involveret i. Dagbladet Sjællandske fortæller, at forretningen på Sjælland lukkede i januar, og at stadeholderne nåede at hente deres ting, men ikke fik deres tilgodehavende udbetalt.

Det vides ikke, om stadeholderne i Stop & Lop i Sundby har haft mulighed for at hente deres ting, og om de er blevet afregnet.
Det har ikke været muligt at komme i kontakt med Erik Haunstrup-Clemmensen for en kommentar trods flere telefonopkald, sms’er og mail gennem de sidste par uger.

Huslejen blev ikke betalt
Da Haunstrup-Clemmensen overtog Stop & Lop, var det Henry Johansen fra selskabet Korsdal A/S i Odense, som ejede bygningen, hvor både Stop & Lop, Jem & Fix, Skousen og Babysam har til huse. Henry Johansen har nu overdraget den del af sin virksomhed til sine døtre, men fortæller til Folketidende.dk, at da der ikke blev betalt husleje fra Stop & Lop, fik Erik Haunstrup-Clemmensen omkring 1. februar besked på hurtigst muligt at rømme butikken.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

AF: JOHN WENNERWALD

Den udødelige 11. august 2019 kl. 21.03

AF: LEIF A. JENSEN

Hold kæft, hvor det går,… 08. august 2019 kl. 09.08

Annonce