cookie-og-privatlivspolitik
Rune Macdonald vil fortsætte arbejdet med at udvikle turismen på Sydhavsøerne. For fremtiden vil det dog blive i privat regi som selvstændig.

2

Billeder

Rune Macdonald vil fortsætte arbejdet med at udvikle turismen på Sydhavsøerne. For fremtiden vil det dog blive i privat regi som selvstændig.
Foto: Flemming Keith Karlsen/arkiv

Lokal nyt

Turismeprojekt sat på standby

Oplevelseskonsulent har sagt jobbet op for at blive selvstændig.
27. juni 2020 kl. 16:50 Af Peter Levinsen Hansen

GULDBORGSUND I lidt over et år har foreninger, lokale virksomheder og andre med interesse for den lokale turisme jævnligt deltaget i en række møder arrangeret af Guldborgsund Kommune, hvor målet har været at udvikle den såkaldt lille turisme.

Men det projekt er nu sat på pause, da arrangør af møderne, oplevelseskonsulent i Guldborgsund Kommune Rune Macdonald, har valgt at sige sin stilling op til fordel for at blive selvstændig.

Hvad det mere præcist kommer til at betyde for projektet som helhed er endnu uvist, men ifølge centerchef for Borger og Branding i Guldborgsund Kommune, Lene Rikke Bresson, vil man i kommunen tage stilling til dette efter sommerferien.

- Det har været vigtigt for mig at gøre status og kigge på, hvor jeg er henne, og synes jeg, at jeg har hjertet med i alt, hvad jeg gør. Det synes jeg er vigtigt. Jeg har tidligere været i job, hvor jeg har været i otte og 10 år og været glad for det, men hvor jeg skulle have stoppet op og kigget mig i spejlet lidt tidligere. Da jeg tiltrådte jobbet her, var det et løfte, jeg gav mig selv, at jeg gerne ville prøve at være lidt bedre til kigge på tingene undervejs, fortæller Rune Macdonald, der som selvstændig vil fortsætte det arbejde, han lavede i kommunalt regi, som konsulent i privat regi.

- Jeg kunne godt tænke mig at arbejde videre på den drøm, jeg havde allerede inden, jeg kom herned. Nu er jeg nået dertil, hvor jeg vil tage tråden op igen, og jeg er blevet så glad for området, at tanken, uden at have en fuldstændig klar plan, er at se, hvad jeg kan gøre som selvstændig hernede. Jeg har det lidt som, da europæerne rejste til Amerika og skulle indtage det her store land. Det er måske en pudsig sammenligning, men det er lidt i det lys, jeg oplever området i forhold til de muligheder, der er, fortsætter han.

Annonce

Rune Macdonald mener selv, at turismeprojektet om at udvikle den lille turisme nok skal fortsætte, når der er fundet en ny person til at udfylde hans stilling.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce

ANNONCE