cookie-og-privatlivspolitik
Bewi Styropack i Holeby havde travlt i forvejen og får nu endnu mere at se til.
Foto: Jan Knudsen

Lolland

Brand i Jylland giver travlhed på Lolland

Bewi Styropack i Holeby indleder weekend-produktion og skal bruge ekstra medarbejdere.
06. april 2021 kl. 06:21 Af David Arnholm

HOLEBY 19. marts blev flamingoproducenten Bewis fabrik i Hobro - Bewi Flamingo - ramt af en voldsom brand, og det giver virksomheden problemer. Her godt to uger efter er det lykkedes at få en del af produktionen i gang igen, men Bewis fabrik i Holeby - Bewi Styropack - skal nu aflaste den jyske fabrik.

- Vi har måttet flytte noget produktion til vores fabrik i Holeby, hvor vi i en periode af ukendt varighed skal producere noget ekstra tonnage og kommer til at udvide vores drifttid, fortæller administrerende direktør Karl Erik Olesen og tilføjer, at også Bewi-fabrikker i udlandet vil skulle aflaste Hobro-fabrikken.

Fabrikken i Maribo - Bewi Styrolit - bliver til gengæld ikke berørt, da den står for en anden type produktion.

Hvor meget produktionen skal øges i Holeby er ikke til at sige præcist, da det svinger fra uge til uge. Men da Holeby-fabrikken i forvejen kører i døgndrift, skal weekenderne nu tages i brug. Og så bliver det nødvendigt at ansætte flere medarbejdere, der skal findes lokalt.

- Vi arbejder på det, men skal lige have dannet os et overblik, siger Karl Erik Olesen, der derfor ikke kan sige, hvor mange ekstra medarbejdere der bliver brug for.

Annonce

- Efter sådan en ulykke har du noget, du gør akut på den korte bane, og så skal du finde ud af noget på den længere bane, siger han og fortæller, at Bewi endnu ikke ved, hvornår Hobro-fabrikken vil være klar til at køre på fuld tryk igen.

Men han fortæller, at branden er kommet på et tidspunkt, hvor Bewi i forvejen havde travlt, fordi efterspørgslen fra industrien og byggeriet er stor.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

AF: JESPER LORENTZEN

Biodiversitet og vejkanter 03. april 2021 kl. 19.00

AF: PAW HALLANDSON

Sol og vind går helt i sort… 02. april 2021 kl. 21.47

Annonce

ANNONCE