cookie-og-privatlivspolitik
Et nyt kapitel skrives i disse dage i historien om Bandholm Hotel.

2

Billeder

Et nyt kapitel skrives i disse dage i historien om Bandholm Hotel.
Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Lolland

Nye investorer vil redde Bandholm Hotel

Vil vende et kæmpe millionunderskud med opkøb af en del af Bandholm Hotel.
12. januar 2022 kl. 11:43 Af Margit Olsen

BANDHOLM For nylig smed Bandholm Hotel håndklædet i ringen grundet en økonomi, som var helt i bund.

Det sidste regnskab viser et underskud på 12 millioner kroner. Kort før nytår fik de ansatte på hotellet besked om, at der ikke ville blive udbetalt løn for december, og direktøren for hotellet, Charlotte Højer, var ligeledes stoppet.

Claus Juel, som ejer 36 procent af hotellet, sagde en af de første dage i det nye år til Folketidende, at to gange covid-cirkus og en i forvejen dårlig driftsøkonomi var mere, end hotellet kunne klare.

Han ønskede at lade hotellet gå konkurs for at kunne starte på en frisk i en ny konstruktion, men det ønskede den øvrige ejerkreds ikke.

Nu har to nye investorer meldt sig på banen.

Annonce

Ifølge onlinemediet Finans.dk er det formand for Parken Sport & Entertainment, Allan Agerholm, og marketingmanden Christian Bruun, som sammen har købt en større andel i hotellet på en ekstraordinær generalforsamling i mandags.

Til Finans oplyser Christian Bruun, at ambitionen er at drive hotellet videre.

- Vi skal lige have et overblik og samle alle trådene. Der er et uudnyttet potentiale, og det har der været længe. Om 14 dage ved vi mere, siger han til Finans, som oplyser, at de to nye medejere har investeret i hotellet gennem et nyoprettet selskab med navnet Bandholm Invest, hvor de dermed kommer til at eje knap halvdelen af hotellet.

Christian Bruun, som i forvejen ejer en mindre andel af hotellet gennem sit marketingbureau Gottlieb & Co, er blevet indsat som ny direktør på Bandholm Hotel.

Allan Agerholm, der er tidligere direktør for Bella Center og tilhørende hoteller og indtil for nylig formand for VisitDenmark, er blevet valgt som bestyrelsesformand på den ekstraordinære generalforsamling mandag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE