cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Lolland

Rokade fra april i Lolland Kommunes topledelse

Ny direktør får ansvaret for det samlede børne- og skoleområde samt kultur- og fritidsområderne.
15. januar 2022 kl. 14:00 Af Marianne Knudsen

LOLLAND Direktøren for Lolland Kommunes tekniske område, Bjarne Hansen, der fyldte 67 i november, går på pension med udgangen af juni.

Bjarne Hansen var forvaltningschef og senest kommunaldirektør i Ravnsborg Kommune og kom i 2007 med over i Lolland Kommune som en del af topledelsen.

Til politikerne i økonomiudvalgets møde 19. januar foreslår den øvrige direktion nu, at direktionen skal vedblive med at bestå af fire, og at den ledige stilling altså skal slås op - samt en rokade.

Konkret ønsker direktionen, at Rikke Jensen, der hidtil har haft Skole og Dagtilbud, Børn og Unge, Social og Arbejdsmarked samt HR, IT og Digitalisering som ansvarsområder fremover skal være teknisk direktør og have Teknik- og Miljømyndighed, Service og Bygninger og HR, IT og Digitalisering som ansvarsområder.

Direktør Thomas du Plessis de Richelieu, der har Ældre & Sundhed samt Økonomi som ansvarsområder, skal fremover klare Social og Arbejdsmarked, Ældre & Sundhed og Økonomi.

Annonce

Den nye direktør får så Børn, Unge og Familie, Skole og Dagtilbud samt Kultur og Fritid som ansvarsområder - altså ansvar for det samlede børne- og skoleområde, samt kultur- og fritidsområderne.

Kommunaldirektør Thomas Knudsen fortsætter med Strategi og Politik.

Der er i direktionen aftalt en rullende overgang, hvor Bjarne Hansen frem til 1. april fortsat fuldt ud varetager sine nuværende direktørområder med Rikke Jensen som "skyggepraktikant".

Når en ny direktør forventeligt tiltræder 1. april, træder den overfor beskrevne arbejdsdeling i direktionen fuldt i kraft. Thomas de Richelieu har dog allerede fra 1. januar overtaget udvalgsbetjeningen af social- og arbejdsmarkedsudvalget, og frem til sin afgang vil Bjarne Hansen fortsat være en del af direktionen med fokus på overlevering af den omfattende opgaveportefølje.


Rikke Jensen, der hidtil har haft Skole og Dagtilbud, Børn og Unge, Social og Arbejdsmarked samt HR, IT og Digitalisering som ansvarsområder skal være ny teknisk direktør. Rikke Jensen, der hidtil har haft Skole og Dagtilbud, Børn og Unge, Social og Arbejdsmarked samt HR, IT og Digitalisering som ansvarsområder skal være ny teknisk direktør.

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE