cookie-og-privatlivspolitik
Kreative indslag vil blive en vigtig del af festivalen, der ventes at tiltrække et stort publikum med aktiviteterne.
Kreative indslag vil blive en vigtig del af festivalen, der ventes at tiltrække et stort publikum med aktiviteterne.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

Håndværksfestival er på vej til Maribo

Maribo har ikke mindre end fem hobby-forretninger og et rigt inden for håndarbejde og håndværk. I uge 41 får byen sin første håndværksfestival med deltagelse af butikker i hele byen, der kommer til at emme af mennesker, der strikker, syr eller på anden vis er kreative med deres hænder.
15. september 2019 kl. 07:42 Af Daniel Brøns

Annonce

Håndværksfestivaler er allerede kendt fra flere andre steder i Danmark, men nu kommer det altså også i Maribo, hvor festivalen kan være med til at give liv i byen uden for turistsæsonen.

Initiativtageren til projektet er Bodil Egeberg fra Beo Beo Patchwork & Quilteværkstedet, og hun har samlet butikkerne, der alle mener, at det er en god idé. Også forskellige virksomheden inden for branchen har meldt deres interesse for at deltage.

Uanset om det gælder strik, quilt, knipling, syning, vævning , så vil der være masser inspiration at hente.

Det er idéen at udbrede udstillingen til hele byen, så der vil være udstillere inde i byens andre forretninger, så man eksempelvis kan få få arbejdende "strikkere eller quiltere" ind i butikkerne, så alle handlende bliver en levende del af festivalen.

Det endelige program er endnu ikke fastlagt, men Lollands-Posten følger op på projektet i de kommende numre.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce