cookie-og-privatlivspolitik
Kunstnergruppen Gaia leverer en lang række visuelle oplevelser i stueetagen - her en del af et værk af Bente Koch. På første sal findes værker af de faste kunstnere.
Kunstnergruppen Gaia leverer en lang række visuelle oplevelser i stueetagen - her en del af et værk af Bente Koch. På første sal findes værker af de faste kunstnere.
Foto: Bente Koch

Lollands-Posten

Hvedemagasinet åbner

I Hvedemagasinet i Bandholm kan du deltage i årets åbning - og kigge nærmere på kunst fra kunstnergruppen Gaia, der netop har udstillet på Lollands-Postens kontor i Maribo.
21. juni 2019 kl. 04:19 Af Daniel Brøns

Den 16. juni klokken 12 er der sæsonåbning i Hvedemagasinet i Bandholm, hvor man har mulighed for både at se kunst og høre musik. Selve festlighederne begynder klokken 12.30 med stegt flæsk - godt ledsaget af den musikalske underholdning, der leveres af Søren Larsen, Poul Bechlund og Thomas Møller Nielsen.

Kl. 13:30 åbner den traditionelle fernisering med alle huskunstnerne fra 1. sal. Hvedemagasinet byder i den anledning på ét gratis stykke lagkage ved køb af kaffe. I stueetagen vil der også være udstilling af den lokale kunstnergruppe Gaia, der samler kunstnere fra hele Lolland.

Hvis man vil spise med, så skal man henvende sig til Gert Sølyst senest den 14. juni på telefon 40 20 96 18. Det koster 120 kroner inklusive en enkelt øl til maden..KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE